MARDİN`DE GERÇEKLEŞMESİ BEKLENEN ``FUTBOLUN USTALARI``ETKİNLİĞİ ERTELENDİ

Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu tarafından yapılan açıklamaya göre Bugün Mardin`de gerçekleşmesi beklenen ``Futbolun Ustaları``Etkinliği,Diyarbakır Havaalanına uçakların inmemesi üzerine Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor pr

Mardin 8.10.2014 09:10:27 0
MARDİN`DE GERÇEKLEŞMESİ BEKLENEN ``FUTBOLUN USTALARI``ETKİNLİĞİ  ERTELENDİ

Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu tarafından yapılan açıklamaya göre Bugün Mardin`de gerçekleşmesi beklenen ``Futbolun Ustaları``Etkinliği,Diyarbakır Havaalanına uçakların inmemesi üzerine Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor programımız önümüzdeki haftaya ertelenmiştir. ``denildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı`nın hayata geçirdiği proje kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu`da yaşayan gençlerle buluşan Türk futbolunun efsane isimlerinin Bugün Mardinli Gençlerle buluşması,Sokağa Çıkma Yasağıengeline takıldı.Gençlik ve Spor Mardin il Müdürü Mustafa Kuzu yaptığı yazılı açıklamada :``  Bugün Mardin`de gerçekleşmesi beklenen ``Futbolun Ustaları``Etkinliği,Diyarbakır Havaalanına uçakların inmemesi üzerine Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor programımız önümüzdeki haftaya ertelenmiştir. ``denildi.

Bakanlığın hayata geçirdiği "Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında ülke futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ali Gültiken, Semih Yuvakuran ve Hasan Vezir gibi isimler Doğu ve Güneydoğu`da yaşayan gençlerle çeşitli etkinlikler kapsamında bir araya gelmesi beklenen etkinlik Dişyarbakır Havalanına uçuşların iptali ve sokağa çıkma yasağı nedeniyle önümüzdeki haftaya erlenedi..

8 Ekim Tarihinde Mardin`de  gerçekleştirilecek etkinlikte, efsaneler gençlerle halı saha maçı yapaca ve 21 Kasıom Mardin Şehir stadında  gösteri maçı  yapılacaktı.



ARTUKLUN HABER AJANSI-MARDİN

HABER:CESUR FALAY


33.1° / 20.2°
  • BIST 100

    10677,49%0,19
  • DOLAR

    32,24% 0,36
  • EURO

    35,02% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2442,41% 0,55
  • Ç. ALTIN

    3897,55% -0,51