Mardin'de İhtiyaç Sahibi Süryani Vatandaşlara Gıda Dağıtımı Yapıldı
Mardin Büyükşehir Belediyesi, kentte yaşayan Süryani vatandaşların dini günlerinden Büyük Oruç öncesi ihtiyaç sahiplerine gıda dağıtımında bulundu.
Mardin Büyükşehir Belediyesi, kentte yaşayan Süryani vatandaşların dini günlerinden Büyük Oruç öncesi ihtiyaç sahiplerine gıda dağıtımında bulundu.
Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, kentteki ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, daha önce sosyal inceleme neticesinde tespit ettiği ihtiyaç sahibi Süryani vatandaşları, dini günlerinden Büyük Oruç (Saumo Raba) öncesi evlerinde ziyaret etti.
Ekipler, Süryani vatandaşlara, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş'ın selamlarını iletti. Dilek, temenni, öneri ve isteklerini not alan ekipler, daha sonra gıda yardımında bulundu. Ekipler, kent genelinde yüzlerce aileye gıda yardımında bulunuldu.
ARTUKLU HABER AJANSI
-
1
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
2
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
3
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
4
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
5
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
6
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
7
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
8
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
9
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
10
Midyat’ta Orman Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu
-
11
Can Atayılmaz ve Ceren Sagu'dan; '' Atarım İçime''
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



