Mardin'de İkamet Eden Depremzede Aileler Tarihi Mardin’e Hayran Kaldı

Mardin’e göç eden bütün aileler Mardin Valiliği Koordinesinde kendileri için hazırlanan konaklama yerlerine yerleştiriliyor.

Mardin 11.03.2023 12:25:00 0
Mardin

Mardin’e göç eden bütün aileler Mardin Valiliği Koordinesinde kendileri için hazırlanan konaklama yerlerine yerleştiriliyor.Depremzede ailelere ve çocuklarına yönelik psikososyal çalışmalar da aralıksız olarak devam ediyor

 

Aileler Tarihi Mardin’e Hayran Kaldı

 

Ailelerin yaşadıkları olumsuz duyguların etkisini silmek için düzenlenen çalışmalar kapsamında Üniversitemiz Turizm Fakültesi ve Mardin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğinde ailelere yönelik Mardin şehir gezisi düzenlendi.

 

Misafir ailelerin moral ve  motivasyonlarını yükseltmek amacıyla düzenlenen Mardin gezisinde Kasımiye Medresesi, Tarihi Mardin Çarşısı, Ulu Cami, Mardin Evleri, Üniversitemiz Uygulama Oteli olarak hizmet veren Eski PTT Binası gezildi.

 

Mardin’i çok beğendiklerini söyleyen aileler bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmediler.

 

Mardin Gezisine Turizm Fakültemiz Hocaları Rehberlik Etti

 

Gezide Mardin Artuklu Üniversitesi  Turizm Fakültesi hocaları ve Mardin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uzmanları da ailelere eşlik ederek rehberlikte bulundular.Misafir ailelerimize moral kaynağı olmak ve yaşadıkları zor günlerin etkisinden kurtulmalarını sağlamak için gezileri programladıklarını belirten Turizm Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Serhat Harman, Mardin Şehir gezilerinin devam edeceği bilgisini verdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00