MARDİN’DE İYİ PARTİ’YE BÜYÜK KATILIM!

Mardin’de İYİ Parti’ye 300 kişi katıldı.Katılımlar dolayısıyla açıklamalarda bulunan İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar “partimize katılımlar, her geçen gün artarak devam ediyor' 'Dedi.

Mardin 17.12.2020 21:06:00 0
MARDİN’DE İYİ PARTİ’YE BÜYÜK KATILIM!

Mardin’de İYİ Parti’ye 300 kişi katıldı.Katılımlar dolayısıyla açıklamalarda bulunan İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar “partimize katılımlar, her geçen gün artarak devam ediyor' 'Dedi.

 

İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar,İYİ PARTİ'ye Katılım nedeniyle düzenlenen törende yaptığı açıklamada;Mardinli hemşerilerimizin partimize olan teveccühü ve iktidar olacağımıza olan inançları da artarak devam etmektedir. Mardin ili Artuklu ilçemizin Gökçe mahallesinde Öncel aşireti, Karakuş aşireti ve Eskici aşiretlerinden toplam 300 kişi partimize katıldı. Pandemi sürecinden dolayı temsili olarak katılan bir heyet ile Gökçe mahallemizde bir toplantı gerçekleştirdik” dedi.


Artuklu ilçe teşkilat başkanı Zeki Öncel de “Gökçe mahallemizdeki hemşerilerimizin partimize katılımları devam etmektedir. Tüm Gökçeli (Selağ)lı aşiretlerini İYİ Parti’ye davet ediyorum” şeklinde konuştu.


Mahalle başkanları atamalarıyla ilgili olarak da bilgi veren Mardin Artuklu İlçe Başkanı Ali Özmen, Gökçe ve Ortaköy mahalle başkanlarının atandığını söyledi.
İl genelinde sürdürülen mahalle başkanları atamalarıyla ilgili konuşan İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar, “Mardin ilimizin toplam 703 mahallesine, mahalle başkanları ataması yapılması için müracaat yapan adaylar üzerinde çalışmalarımız titizlikle devam etmektedir. Atamalar yapıldıkça Mardin halkımıza ve kamuoyuna bilgi vereceğiz” dedi.
Akar, “bu günkü organizasyon ve oluşumda emekleri ve gayretlerinden dolayı,  İYİ Parti Mardin İl Sekreterimiz Berat Talayhan, Artuklu İlçe başkanımız Ali Özmen, Artuklu ilçe teşkilat başkanımız Zeki Öncel ile tüm il ve ilçe yöneticilerimizi kutluyorum. Partimize katılan hemşehrilerimizi de tebrik ediyor, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Temsili katılım töreni, günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Anahtar Kelimeler: MARDİN’ PARTİ’ BÜYÜK KATILIM!
30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61