MARDİN'DE KADINA ŞİDDET VE MEME KANSERİ KONULARINDA TOPLANTI YAPILDI
Mardin Büyükşehir Belediyesinde Eş Başkan Devrim Demir başkanlığında gerçekleştirilen Ekim ayı Kadın Özgün Toplantısı'nda, kadına yönelik şiddet, meme kanseri bilinçlendirme ve farkındalık konuları ele alındı.
Mardin Büyükşehir Belediyesinde Eş Başkan Devrim Demir başkanlığında gerçekleştirilen Ekim ayı Kadın Özgün Toplantısı'nda, kadına yönelik şiddet, meme kanseri bilinçlendirme ve farkındalık konuları ele alındı.
Toplantıya Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Devrim Demir, Genel Sekreter Yardımcısı Evin Soysal, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Mehtap Çınar, ilçe belediye eş başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclis Üyeleri katıldı.
İlçelerin genel durumu ile ilgili hazırlanan raporların analizi yapılarak, ilçelerde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verildi. Toplantıda; kadın istihdamı, kadın organik pazarlarının kurulması, kadına yönelik şiddet, 1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı çalışmaları, kadın yaşam merkezlerinin kurulması, kadınlar için meslek edindirme kurslarının açılması, kadın sağlığı ve kadınların ekonomide daha aktif rol alması gibi konular üzerinde duruldu.
Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
-
1
Doğan Bekin’ suni gübre de Yaşanan tedarik sorununu TBMM'ye Taşıdı
-
2
TBB, 88 BELEDİYEYE 90 HİZMET ARACI HİBE ETTİ
-
3
Mamak Belediyesi Makut Ekibine Kapsayıcı Afet Eğitimi
-
4
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Şehir Hastanesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
-
5
Mardin'de İç Sularda Av Yasağı 1 Nisan’da Başlıyor
-
6
ÇOLAKOĞLU METALURJİ’NİN YILDIZ ESKRİMCİLERİ TÜRKİYE’Yİ İSPANYA’DA TEMSİL EDECEK
-
7
MARDİN 1969 SPOR MENEMEN FK DEPLASMANINDAN 3 ALTIN PUANLA DÖNÜYOR
-
8
MİDYAT -DARGEÇİT KARAYOLUNDA 2 ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI
-
9
24 İlde DEAŞ Düzenlenen Operasyonlarda 88 Şüpheli Yakalandı
-
10
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Olacak.
-
11
ANKARA BÜYÜKŞEHİR'DEN GENÇLERE BÜYÜK DESTEK
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,35% 0,04
-
EURO
51,25% -0,07
-
GRAM ALTIN
6249,48% -2,71
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08



