MARDİN'DE KADINLAR MARMEK KURSLARI İLE MESLEK SAHİBİ OLUYORLAR

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Mesleki Eğitim Merkezinde (MARMEK)'te düzenlenen Kurslarda Kadınlar aldıkları eğitimlerle meslek sahibi oluyorlar

Mardin 16.01.2023 12:04:00 0
MARDİN

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Mesleki Eğitim Merkezinde (MARMEK)'te düzenlenen Kurslarda Kadınlar aldıkları eğitimlerle meslek sahibi oluyorlar

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Mesleki Eğitim Merkezinde (MARMEK)   kursları aktif olarak devam ediyor.  Kuaförlük Kursunda ''Saç Bakım ve Yapım Teknikleri'' uygulamalı olarak öğretilirken birbirinden farklı model ve tasarımlarla hazırlanan "Örgü Çanta Kursu ” da devam ediyor.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Mesleki Eğitim Merkezinde (MARMEK)   kurslarında Meslek sahibi olan kadınlar iş hayatında aktif olarak çalışıyor. Büyükşehir Belediyesi her alanda kadınların yanında olmaya devam ediyor.

 

Son yılların gözde iş kolları arasında yer alan kuaförlük ve cilt bakımı, Mardin Büyükşehir  Belediyesi’nde açılan kurslarla her yaştan kadına uzman eğitmenler tarafından öğretilerek, mesleğe yeni soluklar katıyor. Kuaför olmak isteyen kadınlara mesleğin en ince ayrıntılarının hem uygulamalı hem de teorik bilgilerinin verildiği kurslar, kadınların geleceğe güvenle bakmasını sağlıyor.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Mesleki Eğitim Merkezinde (MARMEK)''in açtığı meslek kurslar hem istihdama ve ülke ekonomisine destek oluyor, hem de vatandaşların yeni beceriler ve yeteneklerini keşfetmesine olanak sağlıyor. Sosyal Belediyecilik alanında ve kadınlara yönelik sürekli projeler üreten ÇukurovaMardin Büyükşehir  Belediyesi, hayatları kolaylaştırmanın olanaklarını sunmaya devam ediyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00