MARDİN`DE MUHTEŞEM AHMET ÖZHAN KONSERİ

Mardin Belediyesi tarafından Organize edilen,Ahmet Özhan Konseri`ne Mardinli vatandaşlar yoğun ilgi Gösterdi.

Polisiye Haberler 23.07.2013 22:51:26 0
MARDİN`DE MUHTEŞEM AHMET ÖZHAN KONSERİ

Mardin Belediyesi tarafından Organize edilen,Ahmet Özhan Konseri`ne Mardinli vatandaşlar yoğun ilgi Gösterdi.

Mardin Belediyes Başkanlığı tarafından düzenlenen Ramazan Etkinliklerinin ikincisinin Konuğu Ünlü Tasavuf Müziği Santçısı Ahmet Özhan oldu.

Yenişehirde bulunan Mardin Valiliği  Dara Anfi Tiyatro`da hazırlanan Muhteşem Sahnede Binlerce coşkulu seyirciye  konser veren Ünlü Tasavuf sanatçısına Mardinli vatandaşlar yoğun ilgi Gösterdi.

İftardan sonra akın akın Konser verilecek alana akan Mardinli Vatandaşlar Ünlü Sanatçı Ahmet Özhan söyledeiği ilahiler ile adeta coştu.

Konser Öncesi Yılın En Eyi 6.Belediye Başkanı Seçilen Mardin Belediye Başkanı M.Beşir Ayanoğlu,En iyi 6.Belediye Başkanı Seçilmesi nedeni ile Mardinli vatandaşlara teşekkür etti.4 Yıllık icraatları ile ilgili Mardinli vatandaşlara Bilgi de veren Başkan Ayanoğlu,Çalışmalaraının aratarak süreceğinini ifade etti.

Valilik Dara Anfi tiyatrodaki etkinliğe Mardin Valisi Dr.Ahmet Cengiz ve Eşi de katıldı.

Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet Özhan, eski Ramazan`ların daha iyi olduğunu söyleyenlere ateş püskürdü. Eski Ramazan`larla bugünün asla kıyaslanamayacağını belirten Özhan, "Eski Ramazan`larda bir besmele duyamazdınız, şimdi ortalık hatimden geçilmiyor" dedi. 

Ünlü Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet Özhan, Mardin Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Söylediği birbirinden coşkulu ilahilerle gönülleri mest eden Ahmet Özhan, sık sık Ramazan`ın maneviyatından söz etti. 

Ramazan`ın herkes için farklı bir öneme sahip olduğunu belirten Özhan, "Bizim aşağı yukarı her gecemiz bu coşku içerisinde geçiyor. Benim bütün Ramazanlarım böyledir. Ramazan hepimizin olduğu gibi benim de baş tacım. Her türlü bereketi üzerinde. Allah nicelerine kavuşmak nasip etsin" dedi. 

"BESMELEYE HASRETTİK" 

Eski Ramazanların daha iyi olduğu algısına karşı çıkan Özhan, "Eski Ramazan ile bugünkü Ramazan`ı kıyas edemezsiniz. Eski Ramazanlarda bir besmele duyamazdınız, şimdi ortalık hatimden geçilmiyor. Herkes aklını başına toplasın. Olur mu öyle saçma şey. İnsanlar kendi gafletlerini işin içine sokuyorlar. Nostalji denilen çok zararlı bir şeyle meşgul oluyorlar. Onun için hiç doğru bulmuyorum. Hatırlıyorum rahmetli babacığım sahurda kalkardı. Bir Kur`an-ı Kerim, ayet sesi duyabilmek için Arap radyolarını karıştırırdı. Besmeleye hasrettik" diye konuştu.

Mardin Valiliği Dara Amfi Tiyatro`da sahnealan  Tasavvuf Müziği`nin ünlü ismi Ahmet Özhan, yaklaşık 2 saat süren konserde çok sevilen eserlerini ve ilahilerini binlerce hayranı için seslendirdi. Özhan, "Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol, ya Mevlana, Uyan gözlerim gafletten uyan, Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler adlı eserlerin yanı sıra Mevlana, Yunus Emre ve Hacı Bektaş-ı Veli`den dizeler de okudu. 

Konser bitiminde Mardin Belediye Başkanı M.Beşir Ayanoğlu,Sanatçı Ahmet Özhan ve Ekibini kutlayarak,Ahmet Özhan`a Çiçek sundu.

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


39° / 25.8°
  • BIST 100

    10647,90%-0,31
  • DOLAR

    32,62% -0,25
  • EURO

    34,99% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2450,26% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45