MARDİN`DE MUHTEŞEM SEDAT UÇAN KONSERİ

Mardin Belediyesi tarafından Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Geleneksel Ramazan- Kültür Sanat Etkiliklerinde Ünlü ilahi sanatçısı Sedat Uçan binlerce Mardi,nli vatandaşın bir araya geldiği coşkulu kalabalığa doyumsuz bir konser verdi.

Polisiye Haberler 27.07.2013 16:54:54 0
MARDİN`DE MUHTEŞEM SEDAT UÇAN KONSERİ

Mardin Belediyesi Ramazan’ın manevi iklimine uygun olarak düzenlediği etkinliklerle Mardinlilerin mutlu, huzurlu bir Ramazan Ayı geçirmelerine katkı sunuyor. Mardin  Belediyesi tarafından Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Geleneksel Ramazan- Kültür Sanat Etkiliklerinde Ünlü ilahi sanatçısı Sedat Uçan binlerce Mardinli vatandaşın bir araya geldiği coşkulu kalabalığa doyumsuz bir konser verdi.

Mardin Valiliği Dara anfi Tiyatrosunda gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri Konserine Mardin’de bulunan İçişleri Bakanı Muammer Güler,Mardin Valisi Dr.Ahmet Cengiz,Ak Parti Mardin il Başkanı İbrahim Fide,Mardin Belediye Başkanı M.Beşir Ayanoğlu,İbrahim Sincar ve Binlerce Mardinli vatandaş katldı.

 Sanatçı seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Mardinli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde bir biri arkasından gelen seyirci isteklerine de geniş yer veren Sedat Uçan 2 saatten fazla süren konserinde maneviyatı en üst seviyeler çıkardı. Mardin Valiliği Dara Anfi Tiyatrosunu  hınca hınç dolduran binlerce Mardinli Sedat Uçan’ın seslendirdiği ilahilerle muhteşem bir gece yaşarken, izleyenlerin ilahilere eşlik etmeleri konserin unutulmaz anları arasında yerini aldı. Konseri vatandaşlarla birlikte izleyen Mardin Belediye Başkan’ı  M.Beşir Ayanoğlu, selamla konuşmasında “Aziz kardeşlerim, dualarınız kabul, geceniz mübarek olsun. Cenab-ı Allah her daim Sİzlerle ve hane halkınızla birlikte olsun. Hayırlı akşamlar diliyor; en derin en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Sedat Uçan bizlere Seyyid Harun Veli Hz.’nin kurduğu manevi şehirde konser vermemize vesile olan Belediye Başkanı Abdulkadir Çat’a teşekkür ediyor, Rabbim siz değerli Mardinlilerin, insanlığa ve memleketimize hayırlı, uğurlu, bereketli, huzur ve barış içinde bir Ramazan Ayı temenni ediyorum” dedi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40