MARDİN'DE ÖĞRETMENLER DOĞAYA NEFES OLDU

Mardin'de 10 İlçede Görev Yapan Öğretmenler Binlerce Fidanı Toprakla Buluşturdu

Mardin 16.10.2020 20:46:00 0
MARDİN

Milli Eğitim Bakanı  Ziya Selçuk tarafından ülkemizde yanan ormanlar anısına bütün öğretmenleri okul bahçelerinin toprağına birer fidan dikme   çağrısına Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Öğretmenim Doğaya da Nefes Ol" sloganıyla ve il geneli görev yapan bütün öğretmenlerin katılımıyla karşılık buldu.

 

Mardin'de İlk Fidanı İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus SÜMER Toprakla Buluşturdu

İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus SÜMER'in, Artuklu Öğretmen Canan Verep Anaokulu bahçesine ilk fidanı dikip toprakla buluşturmasıyla başlayan fidan dikim çalışmasına eş zamanlı olarak 10 ilçede görev yapan öğretmenler okullarında fidan dikerek katıldı.

 

Mardin'de 10 İlçede Görev Yapan Öğretmenler Binlerce Fidanı Toprakla Buluşturdu

 

''Güzel ülkemizde,Hatay başta olmak üzere ülkemizin genelinde yanan ormanların hüznünü yaşadıklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürümüz Şehmus SÜMER,  Bakanımız Ziya SELÇUK'un bütün bir kez daha yaşıyoruz. Yarın ilk ders zilini çalacak köy okullarımızdaki öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizi okul bahçelerine fidan dikmeye çağırması üzerine 10 ilçemizde bulunan öğretmenlerimizle bütün okullarımızda binlerce fidanı toprakla buluşturduklarını söyledi.

Bakanımızın bu anlamlı ve önemli çağrısına gönülden katılıp doğaya nefes olan, topluma da model olan Artuklu, Dargeçit, Derik, Kızıltepe, Mazıdağı, Midyat, Nusaybin, Ömerli, Savur ve Yeşilli ilçelerimizde görev yapan bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

 

 

Mardin ilinde görev yapan öğretmenler Milli Eğitim Bakanı  Ziya SELÇUK'a Mardin'den selam göndererek "Burası Bizde" mesajını verdiler. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN 


Anahtar Kelimeler: MARDİN' ÖĞRETMENLER DOĞAYA NEFES
18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29