Tarih: 27.07.2024 13:08

MARDİN'DE PROTOKOL YOLUNDA BULUNAN ÇÖP VE HAFRİYATLAR TOPLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Kent genelinde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Mardin Büyükşehir Belediyesi Protokol Yolu üzerinde bulunan çöp ve hafriyat birikintilerini iş makineleri ile temizledi.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı yaşanabilir temiz bir çevre için kent genelinde ki temizlik ve çöp toplama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Temizliği ve Denetim Şube Müdürlüğü ekipleri, Artuklu ile Kızıltepe ilçelerini bir birine bağlayan Protokol Yolu kenarlarında bulunan koku ve kötü görüntü sebep olan çöp, hafriyat ve moloz birikintilerini iş makineleriyle toplayarak temizledi.

 

Ekipler, vatandaşların yeşil alanlarda sağlıklı ve huzur içerisinde vakit geçirmelerini sağlamak, çocukların temiz bir ortamda gönlünce eğlenmelerini sağlamak adına kent genelinde bulunan parklarda günlük temizlik çalışmalarını sürdürüyor. 

 

Orta refüj, kavşak, otogar, çevre yolu, cadde kenarları ve hayvan pazarlarında temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, Kızıltepe ilçesinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı, şehrin kalbi durumundaki Özgürlük Meydanını sabunlu su ile yıkayarak hijyenik hale getirdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —