MARDİN'DE VALİ DEMİRTAŞ KORONAVİRÜS DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, İçişleri Bakanlığının genelgesi uyarınca, 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen denetimlere katıldı.

Mardin 13.10.2020 14:09:00 0
MARDİN

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın direktifleri doğrultusunda, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun kararları uyarınca, “Sağlık için Hepimiz için” mottosuyla, 81 ilimizle eşzamanlı olarak, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve salgınla mücadeleyi hep birlikte gerçekleştirmek amacıyla Mardin’de tüm yaşam alanlarında gerçekleştirilen denetimler devam ediyor.  Daha önce şehrin farklı bölgelerindeki denetimlere bizzat katılan Vali Mahmut Demirtaş, Vali Ozan Caddesindeki denetimlere katıldı.

 

Vali Ozan Caddesi üzerinde faaliyet yürüten esnafı iş yerlerinde ziyaret eden Vali Demirtaş, esnaf ve vatandaşları maske takmaları, fiziki mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmelerini istedi.

 

Maske-Mesafe ve Temizlik konusunda uyarılarda bulunarak hep birlikte kurallara uyduğumuz sürece kazanan biz olacağız diyen Vali Demirtaş, “Vatandaşlardan beklentimiz kurallara uymaları. Maskeyi sadece denetimlerde gösterirlerse sonuç alamayız. Kurallara uyma oranı artıyor. Şehrimizde genel olarak kurallara uyulduğunu görüyoruz.” dedi.

 

Denetimlerin ardından vatandaşlarla da sohbet eden Vali Demirtaş, maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda tavsiyelerde bulundu.

 

Yaşam alanlarına yönelik gerçekleştirilen denetimlere; Vali Mahmut Demirtaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, Emniyet Müdür vekili Muhittin İlker Emir, İl Sağlı Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00