MARDİNDEKİ İLK DURAĞINIZ:``HİLTON GARDEN INN``

Son yılların Turizmde Parlayan Yıldızı Haline Gelen Mardin`de Artık konaklama sorunu yaşanmıyor.Hilton Garden İnn Oteli,Misafirlerini kendi evindeymişçesine misafir ediyor,Mardin Misafirperverliğinin en güzel örneklerini yaşatıyor.

Turizm 29.08.2014 18:51:41 0
MARDİNDEKİ İLK DURAĞINIZ:``HİLTON GARDEN INN``

Son yılların Turizmde Parlayan Yıldızı Haline Gelen Mardin`de Artık konaklama sorunu yaşanmıyor.Mardin`i ziyaret eden Turistlerin il durağı olan Hilton Garden İnn Oteli,Misafirlerini kendi evindeymişçesine ağırlıyor,Mardin Misafirperverliğinin en güzel örneklerini yaşatıyor.

Kültürün, bereketin ve medeniyetin dünyaya yayıldığı “Dillerin ve Dinlerin Ortak Şehri” olarak adlandırılan Mardin, dünya kültür mirası listesinde dokusu bozulmamış üç şehirden birisidir. Mezopotamya üzerinde, taşların hüküm sürdüğü ve geleneksel mimari dokunun hala yaşatıldığı tarihi kentin yeni yerleşim merkezinde yer alan Hilton Garden Inn Mardin, Mezopotamya ovasına hakim bir tepede, Yenişehir merkezinde olup eski Mardin’ e ve tarihi mekanlara 4 km. mesafededir. Modern tasarımlı HGI misafir odalarında en son teknoloji ve ergonomik rahatlığı yaşayacaksınız. Sadece Garden Inn` lere özel üretilen ve sertlik derecesini kendi isteğinize göre ayarlayabildiğiniz GSS yataklarımız ile mükemmel bir uyku, Herman Miller çalışma sandalyesi ile de rahat ve verimli bir çalışma ortamı bulacağınız bu otel`de güleryüz,üstün hizmet ve sıcak dostluklar bulabileceksiniz.

Mezopotamya ovasina hakim bir tepede, Yenişehir merkezinde inşaa edilen ve Mezopatamya ovasına Hakim olan Otelde aynı zamanda eski Mardin`e ve tarihi mekanlara sadece 4 km mesafede, havaalanına ise 20 dakika uzaklıkta bulunan Hilton Garden Inn Mardin, sizlere harika bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Son derece modern tasarıma sahip olan ve Hilton Garden Inn kalitesini en iyi şekilde yansıtan misafir odalarında en son teknoloji ile birlikte mümkün olan en yüksek ergonomik rahatlığı yaşayacaksınız. Sadece Hilton Garden Inn otellerine özel olarak üretilen ve sertlik derecesini kendi isteğinize göre ayarlayabildiğiniz GSS yatakları ile mükemmel bir uyku sizleri bekliyor. Aynı zamanda Herman Miller çalışma sandalyesi sayesinde rahat ve verimli bir çalışma ortamı sizlere sunulmuş bulunmaktadır.
5 süit oda ve 157 standart misafir odası ile birlikte toplamda 162 konforlu ve modern dekore edilmiş olan otel odaları
Tüm genel kullanım alanları, toplantı salonları ve konuk odalarında ücretsiz internet erişimi
En son teknoloji ile donatılmış olan ve gün ışığı alan 4 toplantı salonu ile birlikte özel davetleriniz için sizlere hizmet veren balo salonu
24 saat hizmet veren, içerisinde faks, fotokopi, lazer baskı, hızlı internet erişimi ve ofis malzemeleri bulabileceğiniz iş merkezi
24 saat kullanabileceğiniz fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, jakuzi, çocuk havuzu, sauna, buhar odası ve yağmur duş odası
Zengin kokteyl seçenekleri ve içecekleri ile Lobby Bar
24 saat açık olan ve her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz market Pavilion Pantry(TM)
Ücretsiz açık otopark
Ücretsiz kullanabileceğiniz misafir çamaşır yıkama odası

Son derece rahat döşenmiş odalar,Kaliteli yemekleri,Şehir Merkezine ve Havalimanına yakınlığı ve En önemlisi çalışanların üstün Hizmet anlayışı ve Güleryüzü Hilton Garden İnn otelini vazgeçilemeyecek  Otellerden birisi yapıyor.

 

 

ARTUKLUN HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEHMET SUPHİ ÖZSÜER


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00