MARDİN'İN ARTUKLU ,MİDYAT VE NUSAYBİN İLÇELERİNDE ELEKTİRİK KESİNTİSİ
DİCLE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Sistem İşletme Yöneticiliği tarafından yapılan duyuru ile Artuklu Midyat ve Nusaybin ilçelerinin bazı mahallerinde 31.05.2025 Cumartesi günü 04.00-07.00 saatleri arasında elektirik kesintisi uygulanack.
DİCLE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Sistem İşletme Yöneticiliği tarafından yapılan duyuru ile Artuklu Midyat ve Nusaybin ilçelerinin bazı mahallerinde 31.05.2025 Cumartesi günü 04.00-07.00 saatleri arasında Elektrik kesintisi uygulanacak.
DİCLE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Sistem İşletme Yöneticiliği tarafından yayınlanan duyuru şöyle;
Nusaybin Trafo Merkezi barası ile İrtibatlı F11 Deniz ve F18 Dicle fiderlerinde 31.05.2025 Cumartesi günü 04.00-07.00 saatleri arasında XLPE kablo onarım çalışmaları yapılacağından ve personellerin can güvenliği açısından söz konusu fiderlerde elektrik kesintisi olacaktır. Bu çalışmalar doğıultusunda Nusaybin ilçesinde; 8 Mart, Abdulkadir paşa, Yeni köy, Açık Köy, Açıkyol, Akağıl, Akarsu, Akçatarla, Beylik, Büyükkardeş, Çağlar, Çalı, Çatalözü, Çğıl, Çilesiz, Çölova, Gırnavas, Hasantepe, Söğütlü, Dallıağaç, Düzce, Eskihisar, Eskimağara, Doğanlı, Doğuş, Duraklı, Girmeli, Göğebakan, Gönenli, Moryakup, Nergizli, Odabaşı, Yandere, Yavruköy, Yaz Yurdu, Yolbilen, Zeynelabidin Ömerli İlçesi; Kovalı Midyat İlçesinde; Taşlıburç, Artuklu İlçesi; Tandır mahalleri elektrik kesintilerinden etkilenecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'' Denildi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
-
1
ŞAHSENEM’DEN 8 MART’TA ANLAMLI KONSER
-
2
ANKARA’DA KIZILAY METRO İSTASYONU’NDA TELEFON KESİLMİYOR, OTOBÜSTE ÜCRETSİZ Wİ-Fİ VAR
-
3
En Çok Konuşulan Ekonomik Göstergeler
-
4
İTÜ ARI TEKNOKENT VE TOGG’DAN GİRİŞİM ODAKLI STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ
-
5
Gemlik’te Dilencilere Geçit Yok
-
6
MARDİN1969 SPOR'DA TEKNİK DİREKTÖRLÜK GÖREVİNE BÜLENT AKIN GETİRİLDİ
-
7
GALATASARAY; 1 LİVERPOL: 0
-
8
CHP Bursa İl Kadın Kolları'ndan 8 Mart Yürüyüşü
-
9
Gemlik Belediyesinden Üniversite Öğrencilerine İftar Yemeği
-
10
T.C Soförler odası Federasyonu Mührü olan Plakaların Yenileme Ücretleri Bakanlık tarafından karşılanmalı
-
11
MARDİN1969 SPOR'DA AHMET CİNGÖZ İLE YOLLAR AYRILDI
-
BIST 100
16109,64%-0,35
-
DOLAR
44,09% 0,05
-
EURO
51,18% -0,03
-
GRAM ALTIN
7353,86% -0,01
-
Ç. ALTIN
11832,72% -0,27



