Tarih: 22.08.2024 11:33

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Çocuk Parkındaki Oturma bankları çalındı!

Facebook Twitter Linked-in

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Kızıltepe Belediyesi’nin bir ay önce Fırat Mahallesi’ndeki parka monte ettiği oturma bankları çalındı. 

 

Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ilçe genelinde vatandaşların dinlenme ve bekleme ihtiyaçlarını karşılamak için parklarda monte ettiği oturma bankları çalışmaları sürerken, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce parklardaki oturma bankları hedef alındı. Yaklaşık bir ay önce Fırat Mahallesi 35. Cadde üzerinde yer alan 1464 metrekare parkta yenileme çalışmaları başlatan Kızıltepe Belediyesi, söz konusu park için 6 adet oturma bankı monte etti. Parkın için yer alan oturma banklarından 5’i kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığı tespit edildi. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine parka giden belediye yetkilileri, parkın içinde sadece bir oturma bankının olduğunu, diğer 5 oturma bankının çalındığını fark etti. 


Kızıltepe Belediyesi yetkilileri, son aylarda ilçedeki parkların bilinçli olarak kimliği belirsiz kişilerin hedefi haline gelmesi nedeniyle vatandaşların mağdur edildiğini belirtti. Belediye yetkilileri, yaşanan olayın Kızıltepe halkı için verilen çabanın boşa çıkartılmaya çalışıldığına işaret ederek, kötü niyetli kişilerin parklara verdiği zararın tekrarlanmaması için gerekli adımların atılacağına dikkat çekti. 


Belediye yetkilileri, vatandaşların dinlenme ve bekleme ihtiyaçlarını karşılamak için parklarda ve özel alanlarda oturma banklarını yerleştirmeye devam edeceklerini aktardı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —