MARDİN'İN SEVİLEN İŞ ADAMLARINDAN GÖKHAN ÇELİK ARTUKLU MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN MÜRACAAT ETTİ

Mardin'in sevilen iş insanlarından Gökhan Çelik Ak Parti'den Artuklu ilçesi Meclis üyeliği için müracaatta bulundu.

19.11.2023 10:12:00 0
MARDİN

Mardin'in sevilen iş insanlarından Gökhan Çelik Ak Parti'den Artuklu ilçesi Meclis  üyeliği için müracaatta bulundu.

 

Artuklu İlçe Belediye Meclis üyeliğine ilk aday adayı başvurusu genç siyasetçi ve  iş insanı Gökhan Çelik’ ten geldi.Gökhan  Çelik, 2014-2016 yılları arasında, Ak Parti Artuklu İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştu.  

 

Adaylık başvurusunu Ak Parti Artuklu ilçe Başkanı Yavuz Çaltekin'e sunan Gökhan Çelik şu açıklamayı yaptı;

 

‘’2024 Yerel seçimlerde MARDİN Artuklu İlçe Belediye Meclis üyeliği için başvuruda bulundum. Belediye Başkan aday adaylarına ve Belediye meclis üyesi aday adaylarına başarılar diliyorum. Hizmet sevdası için çıktığım bu yolda, Halka hizmet, Hakka hizmet etmek bilinci ve şiarıyla Artuklu ilçesinde halkımızın yaşam şartlarını iyileştirmek ve belediye hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamayı hedef olarak belirledim. Geçmişten gelen bilgi, birikimim ve siyaset anlayışımla, yerelden bir kardeşiniz olarak Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı, Milletvekilleri, İl Başkanı, İlçe Başkanı, Mardin Teşkilatının ve Belediye Başkan adayının şahsıma görev vermesi taktirde, Mardin esnafından vatandaşına küçüğünden büyüğüne 7 den 70 e tüm halkımıza eşit bir şekilde Belediye çatısı altında hizmet etmek benim için büyük bir onur ve gurur olacaktır.''Dedi.

Gökhan Çelik kimdir?

1987 Mardin Artuklu ilçesinde doğdu. Artuklu Üniversitesi Mimari Restorasyon bölümü, Artuklu Üniversitesi İnşaat Teknolojisi bölümü, İstanbul Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi,  Atatürk Üniversitesi Adalet Yüksek Okulu, Atatürk Üniversitesi Dış Ticaret bölümlerinde eğitimini tamamlamış olup, Artuklu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde eğitimi aktif olarak devam eden Gökhan Çelik evli ve 1 çocuk babası olup Türkçe, Kürtçe ve Arapça bilmektedir.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19