MARDİN'İN TARİHİ 1.CADDESİ YIKANARAK DEZENFEKTE EDİLDİ

Koronavirüse karşı sürdürülen mücadele kapsamında Mardin BB'si Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ve Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarihi 1. Cadde’de yıkama ve dezenfekte çalışması geçekleştirdi.

Mardin 5.04.2021 09:12:00 0
MARDİN

 Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş ’ın katılımıyla, koronavirüse karşı sürdürülen mücadele kapsamında Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ve Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Mardin'in tarihi 1. Cadde’de yıkama ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

 

Mardin'de  yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında tarihi 1.caddesi   sabunlu suyla yıkananarak dezenfekte edildi.Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş'ın katılımıyla gerçekleşen yıkama ve deznfekte çalışması Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ve Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

 

Birinci Cadde'deki çalışmaları takip eden Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş Koronavirüse karşı sürdürülen mücadele kapsamında Tarihi 1. Cadde’de yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarını yerinde inceledik. Şehrimizin temizliğini önemsiyoruz.''dedi.

Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş;

"Hem pandemi ile mücadele ederken hem de şehrimizin daha temiz daha güzel görünmesi için çalışmalarınızı aralıksız olarak sürdürüyoruz.. Mardin yılda yaklaşık 3 milyon turistin geldiği bir turizm kenti. Mardin'i daha güzel ve daha temiz tanıtmak için hem de vatandaşlarımızın daha iyi ve daha temiz bir kentte yaşaması için gayret gösteriyoruz."Vali Mahmut Demirtaş, normalleşme döneminde elde edilen kazanımları kaybetmemek için vatandaşların daha duyarlı olması gerektiğini belirterek Mardinli  vatandaşların  koruma tedbirlerine sıkı sıkı uymalarını rica etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22