MARDİN'İN TEK ASIRLIK MARKASI'DAVUT SELİM'İN YENİ ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ

Mardin'in tek asırlık Kuruyemiş, Kurukahve ve Helva firması olan ve Kalitesi nesilden nesile geçen firması 'Davut Selim'in Kuyumcular şubesi ,Mardin 1.Cadde Kuyumcular Çarşısındaki Yeni Mağazası  Hizmete girdi.

Mardin 19.12.2020 15:34:00 0
MARDİN

Mardin'in tek asırlık Kuruyemiş, Kurukahve ve Helva firması olan ve Kalitesi nesilden nesile geçen  firması 'Davut Selim'in Kuyumcular şubesi ,Mardin 1.Cadde Kuyumcular Çarşısındaki Yeni Mağazası  Hizmete girdi.

 

Tarihi Kent Mardin'in  merkezi olan 1.cadde Kuyumcular Çaşısında Otantik ve Modern tarzın harmanlandığı konsepti ile hizmete giren Kuyumcular şubesi  hizmete girdi.

 

Tüm kuruyemiş çeşitlerinin yanında, Mardin Badem Şekeri,Şekerleme çeşitleri, Yöresel Kahve çeşitleri, lokum çeşitleri, Tahin, helva çeşitleri, Kendi Üretimi olan Filtre Kahve çeşitleri ,Tescilli Markası olan Şahmeran Yöresel  sabun çeşitleri  gibi kendine has özel çeşitlerden oluşan geniş ürün yelpazesi ile Mardin  1.caddede  açılan yeni 'Davut Selim' Kuyumcular şubesinin nin en büyük özelliği  ise Hijyen ve pandemi kuralalrına uyarak Mardinli  müşterilerinin hizmetinde olması,Ayrıca "Davut Selim"Türkiyedeki Tescilli Yüzyıllık Markalar Listesinde  bulunmaktadır.

 

Davut Selim  firması  3.Nesil yönetcisi Davut Ayla  yaptığı açıklamada “ Dede  mesleliğini 1900'lü  yılllardan  bu güne sektörde öncü kuruluşların arasında yer alması için sürekli çalışma içindeyiz. Ürünlerimizi kendimiz çok özel olarak  üreterek hizmet veriyoruz. Şubelerimizde  Kurukahve çesitleri,Helva,Tahin,Yöresel Sabunlar, Kuruyemiş,Mardin Badem Şekeri,Cevizli Sucuk  kalitesi olarak herkesin memnuniyet duyacağı Özel ürünlerle  Mardinlilerin ve müşterilerimizin hizmetinizdeyiz.” Dedi.


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,50% -0,11
  • EURO

    34,92% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2434,89% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04