MARDİNLİ ÇOCUKLAR İZMİT BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN TARAFINDAN MİSAFİR EDİLECEK

10. Uluslararası Pişmaniye Festivali için Mardin Kızıltepe?ye giden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Mardin?deki çocukları İzmit Belediyesi?ne ait Kandıra Sarısu Gençlik Kampına götürme sözü verdi.

Mardin 9.08.2018 11:22:00 0
 MARDİNLİ ÇOCUKLAR  İZMİT BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN TARAFINDAN MİSAFİR EDİLECEK

10. Uluslararası Pişmaniye Festivali için Mardin Kızıltepe’ye giden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Mardin’deki çocukları İzmit Belediyesi’ne ait Kandıra Sarısu Gençlik Kampına götürme sözü verdi.

 

Şehirde büyük coşku yaratan festival için Kızıltepe’ye giden Başkan Doğan, festival öncesi ve sonrası şehirde çeşitli ziyaretlerde de bulundu. Kızıltepe sokaklarında herkesle kucaklaşan Doğan’a en yoğun ilgi gençlerden ve çocuklardan geldi. Çocuklardan Doğan’a Yoğun İlgi Şehirde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi’ni ziyareti sırasında çocukların tezahüratlarıyla karşılaşan Başkan Doğan, onların yanına giderek bir süre sohbet etti.

 

Onların sevgilerinin dünyanın en büyük zenginliği olduğunu belirten Doğan, Mardin Valiliği tarafından belirlenecek Kızıltepe’de yaşayan çocukları İzmit’e getirme ve Belediyenin Sarısu Kampında ağırlama sözü verdi. Eylül Ayında Geliyorlar Başkan Doğan yaptığı açıklamada “Dünyanın, ülkemizin neresinde olursa olsun çocuk her zaman çocuktur. Onların mutlu olmaları bizim en büyük isteğimizdir. Kızıltepe’deki çocuklarımızı da şehrimizde ağırlamak, onları denizle buluşturmak ve keyifli birkaç gün geçirmelerini istedik. Eylül ayının ilk haftası onları şehrimizde misafir edeceğiz” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88