MARDİNLİ ÇOCUKLARDAN KADIN BASKETBOLCULARA SEVGİ SELİ
21-25 Şubat tarihleri arasında Artuklu Yeni Spor Salonu?nda organize edilecek PTT Kadınlar Türkiye Kupası karşılaşmaları öncesi Mardinli çocuklar, kupada mücadele edecek takımlarla buluştu.
21-25 Şubat tarihleri arasında Artuklu Yeni Spor Salonu’nda organize edilecek PTT Kadınlar Türkiye Kupası karşılaşmaları öncesi Mardinli çocuklar, kupada mücadele edecek takımlarla buluştu.
Artuklu Yeni Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu’nda turnuva öncesi yapılan antrenmanlarda; Ömerli Yatılı Bölge İlk Öğretim Okulu, Noter Cevdet Altun Orta Okulu, Nusaybin Atatürk İlk Öğretim Okulu, Kasimiye İlk Öğretim Okulu, Tatlı Dede İlk Öğretim Okulu ve Kumlu İlk Öğretim Okulu’nun yanı sıra, Mardin Basketbol Gelişim ve Nusaybin Basketbol Okulu öğrencileri sporcularla bir araya geldi.
Antrenmanların ardından gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler sporcularla tanıştıktan sonra birlikte basketbol oynadılar. Takımlar ve öğrenciler birbirlerine hediye verirken, hatıra fotoğrafı da çektirdiler.
-
1
Belgrad’da Türk Sanatı Rüzgârı
-
2
Aliaport’ta Bayrama Özel Seferler Başlıyor
-
3
Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Aliağa’da Anıldı
-
4
Mamak’ta İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
-
5
MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN JANDARMA,KOMANDOLAR VE GÜVENLİK KORUCULARI İLE İFTARDA BULUŞTU
-
6
Gemlik’te Yollara Asfalt ve Taş Parke
-
7
Gemlik’te Marketlere Zabıta Denetimi
-
8
Başkan Şahin, Yaralı Köpek İçin Seferber Oldu
-
9
Aliağa İlçesi Aşağı Şehitkemal Doğalgaza Kavuştu
-
10
İzmir’de Düzenlenen Operasyonda 1 Ton 346,5 Kilogram Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi.
-
11
ANKARA, “2027 AVRUPA DEMOKRASİ BAŞKENTİ” FİNALİNDE
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,19% 0,16
-
EURO
50,91% 0,01
-
GRAM ALTIN
7219,90% 0,20
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00



