MARDİNLİ GAZETECİ VE FOTOĞRAF SANATÇISI ADNAN AVUKA TEKİRDAĞ`DA FOTOĞRAF SERGİSİ AÇTI

Mardinli Fotoğraf Sanatçısı ve Gazeteci Adnan Avuka?nın Tekirdağ ve Mardin arasında bir kardeşlik köprüsü kurmak ve turizm alanında Tekirdağ ve Mardin?in hak ettiği yere gelmesi amacıyla gerçekleştirdiği Mardin&Tekirdağ Kardeşlik Köprüsü adlı sergisinin

Mardin 19.09.2019 18:51:03 0
MARDİNLİ GAZETECİ VE FOTOĞRAF SANATÇISI  ADNAN AVUKA TEKİRDAĞ`DA FOTOĞRAF SERGİSİ AÇTI

Mardinli  Fotoğraf Sanatçısı ve Gazeteci Adnan Avuka’nın Tekirdağ ve Mardin arasında bir kardeşlik köprüsü kurmak ve turizm alanında Tekirdağ ve Mardin’in hak ettiği yere gelmesi amacıyla gerçekleştirdiği Mardin&Tekirdağ Kardeşlik Köprüsü adlı sergisinin açılışına Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım da katıldı.

 

Açılışta konuşan Tekirdağ Valisi Aziz  Yıldırım; “Mardin ve Tekirdağ’ın çok büyük bir kültür birikimi var ve bu kültürün ve bu kültürleri yaşatmaya gayret eden insanların birbirleriyle tanışması lazımdır. İşte burada bir adım atılıyor. İnşallah bunun devamı da Mardin’de olur. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

 

Açılış, kurdele kesiminin ardından Vali Yıldırım ve beraberindekilerin fotoğraf sergisini gezmesiyle son buldu.

 

Açılışa Tekirdağ Valisi Aziz  Yıldırım’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, İl Emniyet Müdür V. Metin İlter, Kültür ve Turizm Müdür V. Abdullah Barut, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan, Mardinli Sanatçı Mahmut Mardinli ve Mardinli İş Adamları katıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-TEKİRDAĞ


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00