MARDİNLİ İMAM HASAN DENİZ,BAKAN SOYLU`DAN GÖREVE İADE EDİLMESİNİ İSTEDİ

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Yurt içi ilk ziyaretini Mardin`e yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Ak Parti Mardin İl Başkanlığında vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mardin 7.09.2016 08:56:21 0
MARDİNLİ İMAM HASAN DENİZ,BAKAN SOYLU`DAN GÖREVE İADE EDİLMESİNİ İSTEDİ

 Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Yurt içi ilk ziyaretini Mardin'e yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Ak Parti Mardin İl Başkanlığında vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan,Mardin'e gelerek,çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.

 

Bakan Soylu ve Karaaslan, beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Mardin Valiliği'ni ziyaret etti. Heyet Mardin Valiliği'ni ziyaretinin ardından AK Parti İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. Ziyarette Bakan Soylu ve Karaaslan, teşkilat mensupları ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Ak Parti il Başkanlığında partililerin sorunlarını dinleyen Soylu ve Karaaslan burada vatandaşların çeşitli sorunlarına ilişkin şikayetlerini dinledi.

 

Bu arada 20 Yıllık Diyanet mensubu olduğunu belirten Mansoriye Cami İmamı Hasan Deniz Bakan Soylu'ya bir Dosya vererek kendisine atılan bir iftira sonucunda   görevden alındığını belirterek,Göreve iade edilmesini talep etti.

 

Eski İmam Hasan Deniz Bakan Soylu'ya:Sayın Bakanım ben Diyanet mensubuyum.20 yıldır görev yapıyorum.ama malesef bir iftiraya maruz kalmışım.Beni görevden aldılar.Lütfen gereğini yapın''Diyerek Bakan Soylu'dan göreve iadesini talep etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER;MEMET GÖKBALIK

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04