MARDİNLİ İŞ ADAMI CÜNEYT ÇİMEN DE KORONA VİRÜS KAMPANYASINA DESTEK AÇIKLADI

Ankara`nın iş merkezi Yenimahalle İvedikte kurulu fabrikasında Bal,Reçel,Krema ,Nar Ekşisi sosu ve Aromalı Şurup üretimi gerçekleştiren VİP ORTADOĞU GIDA LTD ŞTİ sahibi hemşehrimiz Cüneyt Çimen Cumhurbaşkanımızın Başlattığı ``BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM``

3.04.2020 21:06:21 0
MARDİNLİ İŞ ADAMI  CÜNEYT ÇİMEN DE KORONA VİRÜS KAMPANYASINA  DESTEK AÇIKLADI

Ankara'nın iş merkezi Yenimahalle İvedikte kurulu fabrikasında Bal,Reçel,Krema ,Nar Ekşisi sosu ve Aromalı Şurup üretimi gerçekleştiren VİP ORTADOĞU GIDA LTD ŞTİ  sahibi hemşehrimiz Cüneyt  Çimen Cumhurbaşkanımızın Başlattığı ''BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM''Kampanyasına  3000 Gıda kolisi   desteğinde bulunacaklarını açıkladı.

Fotoğraf açıklaması yok.

 

2007 yılında kurduğu  '' VİP ORTADOĞU GIDA TURİZM İNŞAAT  TAAHHÜT İMALAT PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ''firması ile üretilen Başta Bal olmak Üzere,Reçel,Krema,Nar Sosu,Tahin Grubu,Aromalı Şuruplar    ile ,perakende zincir mağazalarına, özel markalı ürün hizmeti vermektedir.

Görüntünün olası içeriği: içecek ve yiyecek

Fiyatlama, ambalaj ve tanıtım konusunda tek hâkimiyetin marka sahibinde olduğu, firmanın kendi markası ile satılan Private Label ürünler, tüketiciye daha uygun fiyatlar sunarken, kârlılığınızı arttırmanızı, doğru ve kaliteli ürünler ile müşteri sadakatini sağlamanızı ve markanızla,  kendinizi pazarda rakiplerinizden farklılaştırmanızı sağlıyor.

Görüntünün olası içeriği: içecek

Mardinli İş Adamı Cüneyt Çimen ürettikleri çok beğeni gören ürünler başta AMERİKA İtalya Almanya Dubai Suudi Arabistan Mısır Bahreyn Tunus ve ırak'a ihraç ettiklerini belirterek ,Fabrikada 48 işçi isthdam ettiğini açıkladı.

Fotoğraf açıklaması yok.

Çin'de ortaya çıkan ve Türkiye'de de yayılan corona virüse karşı dev şirketler tek tek destek paketlerini açıkladılar. Kimi şirket maske bağışı yaparken kimisi ise sağlık çalışanlarına beyaz t-shirt ve çorap dağıtmaya başladı.Mardinli iş adamı Cüneyt Çimen ise  Cumhurbaşkanımızın Başlattığı ''BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM''Kampanyasına  3000 Gıda kolisi   desteğinde bulunacaklarını açıkladı.

Görüntünün olası içeriği: içecek ve iç mekan

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00