Tarih: 12.12.2019 12:31

MARDİNLİ KUAFÖRLERDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Valisi ve Büyükşehir .Belediye . Başkan Vekili    Mustafa YAMAN’ın öncülük ettiği ''Çocuk Gülerse Şehir Güler'' sosyal hizmet projesi kapsamında , Mardin'in Ömerli ilçesinde hizmete erişimi uzak Beşikkaya ve Kayaballı mahallelerinde eğitim gören öğrenciler Mardin Berberler ve Kuaförler odasından 40 kişilik gönüllü ekibi tarafından ücretsiz saç kesim hizmeti verildi.

 

Ömerli ilçesine bağlı Belikkaya ve Kayabalı Mahallelerinde eğitim gören Öğrencileri ücretsiz olarak traş eden 40 Kişilik Mardin Berberler ve Kuaförler odası üyesi Kuaförler,''Çocuk Gülerse Şehir Güler'' sosyal hizmet projesi kapsamında  Öğrencileri traş etti ilgi ve alakadan dolayı Beşikkaya ve Kayadibi  okulu öğrencilerinin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Oldukça güzel bir gün geçiren öğrenciler kendilerini traş eden Kuaförlere ve Mardin Valisi ve Büyükşehir .Belediye . Başkan Vekili    Mustafa YAMAN'a teşekkür ettiler.

 

Ömerli ilçe Kaymakamı Hamza Türkmen ise yaptığı açıklamada;

''Mardin Valisi ve B.B. Başkan Vekili  Sayın Mustafa YAMAN’ın öncülük ettiği Çocuk Gülerse Şehir Güler sosyal hizmet projesiyle, hizmete erişimi uzak Beşikkaya ve Kayaballı mahallelerinde eğitim gören öğrencilerimize saç kesim hizmeti verildi. Bu proje kapsamında Mardin Berberler ve Kuaförler odası 40 kişilik gönüllü ekibiyle bu projede görev aldılar.Saç kesiminden sonra mardin masa ekibi öğrencilere hediyelerini taktim ettiler.Başta Sayın Valimiz Mustafa YAMAN olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.''dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ÖMERLİ

 

 

 

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —