MARDİNLİ KUAFÖRÜN HEDEFİ DÜNYA BİRİNCİLİĞİ

4 - 5 Nisan Tarihlerinde Düzenlenecek Olan Dünya Kuaförler Yarışmasına katılacak olan Mardin`in Yeşilli ilçesi doğumlu Kuaför Emrah BİLEN, Nisan ayında İtalya?nın Roma kentinde yapılacak yarışmada Türkiye?yi temsil edecek.

Mardin 14.02.2020 10:54:44 0
MARDİNLİ KUAFÖRÜN HEDEFİ DÜNYA BİRİNCİLİĞİ

4 - 5 Nisan Tarihlerinde Düzenlenecek Olan Dünya Kuaförler Yarışmasına  katılacak olan Mardin'in Yeşilli ilçesi doğumlu Kuaför Emrah BİLEN, Nisan ayında  İtalya’nın Roma kentinde yapılacak yarışmada Türkiye’yi temsil edecek.

 

Türkiye’yi Avrupa’da Temsil Ettiği için çok mutlu Olduğunu  Ve Gurur Duyduğunu Dile Getiren Mardin’ li Kuaför Emrah BİLEN, 33 Ülken'nin Takılacağı Yarışmada Ekip Olarak Hedeflerinin Dünya birinciliği olduğunu Söyleyerek Sözlerini Bu zorlu süreçte desteklerini esirgemeyen Herkese Minnettar Olduğunu Söyleyerek Sürdürdü. 

 

BİLEN, “7 Yıla tekabül Eden Bu Sürede Kuaförlük Mesleğini öncelikle inanarak, Seversek Ve Azimle Çalışarak İcra Ediyorum. EURO CUP Türkiye Temsilcisi Olarak Bu Yarışmaya  Nisan ayında İtalya’nın Roma kentinde  katılacağız. Amacımız Tabii Ki İşimizi Hakkıyla ve Tam Anlamıyla yapmaktır. Elimizden gelenin En İyisini Yapmak en temel Gayemizdir. Ayrıca  bu Yarışmaya  ekip olarak katılacağımızdan  belli yerlerden belirli destekleri Beklemiyor  Değiliz, Onların Da Ellerinden Geleni Yapacaklarından Şüphemiz Yok . Şimdiden bizleri Destekleyen Ve Yanımızda Bulunup Bizlerle Bu yola çıkan maddi Ve Manevi Yardımcımız olan  herkese Teşekkür Ediyoruz. Ülkemiz adına En İyisinin Olması Dileğiyle ” Dedi .

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00