MARDİNLİ SANATÇI HASAN ÇUHA SANATÇILARLA KAHVALTI YAPTI

Mardinli Sanatçı Hasan Çuha,Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) Tarafından düzenlenen ve ülkemizin bir çok tanınmış 70 sanatçısının katıldığı Akgün İstanbul Oteldeki kahvaltıya davetli olarak katıldı.

Mardin 29.02.2016 16:12:54 0
MARDİNLİ SANATÇI HASAN ÇUHA SANATÇILARLA KAHVALTI YAPTI

Mardinli Sanatçı Hasan Çuha,Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) Tarafından düzenlenen ve ülkemizin bir çok tanınmış 70 sanatçısının katıldığı  Akgün İstanbul Oteldeki kahvaltıya davetli olarak katıldı.

Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) Tarafından 28.Şubat.2016 tarihinde İstanbul’da yaşayan tüm Elazığlı müzik sanatçıları (Solistler), ayrıca Elazığ, Elazığlılar ve Elazığ müzik kültürü ile bir şekilde ünsiyeti, muhabbeti olan; Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Kerkük, Malatya, Tunceli, Erzincan, Erzurum, Bayburt, Sivas, Gümüşhane, Kars, Ağrı, Van, Hakkari, Bingöl, Adıyaman, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Hatay, Kayseri, Rumeli gibi il ve bölgelerden  sanatçılar davet edildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TRT Kurumuna mensup ve dışarıda serbest çalışma yapan ülkemizin bir çok tanınmış 70 sanatçısı Akgün İstanbul Oteldeki kahvaltıya katıldı.Aralarında  Selahattin ALPAY, Bedri AYSELİ, Esat KABAKLI, Elvan SEVİM, Zafer GÜNDOĞDU, Yavuz DEĞİRMENCİ, Oktay ERTUĞRUL, Umut AKYÜREK, Bülent SERTTAŞ, İzzet YILDIZHAN, Aydın AYDIN, Ender BALKIR,  Celal ÖZER, Uğur KAYA, Asım KUZULUK, Oktay GÜRTÜRK, Rüstem AVCI, Süleyman YILDIZ, Hamza BULUT ,Hasan ÇUHA gibi isimlerin yer aldğı sanatçılar,Kahvaltı sonrası ise Koro şefi Zafer GÜNDOĞDU yönetiminde  saz eşliği olmadan oluşturulan koro ile  Elazığ’ın “Dağlar dağımdır benim” türküsü seslendirdi.

Kahvaltıya sanatçılarla birlikte ELFED Yönetim Kurulu üyeleri ve Federasyona bağlı 14 Dernek başkanı da katıldı.

Söz konusu kahvaltı programı, Kanal Fırat. Kanal 23, İstanbul ibb tv, A haber, İhlas haber ajansı tarafından çekimler canlı ve daha sonra banttan yayınlamak üzere Sanatçılar ile özel röportajlar yapıldı, yaklaşık 110 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen kahvaltıda hem ülkemiz hem de sanatçılar adına birlik beraberlik mesajları verildi. Dolayısı ile hem ELFED Yönetimi ve Dernek başkanları hem de katılan sanatçıların mutluluk duyguları ile kahvaltı sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AKJANSI-İSTANBUL

 


32.3° / 20.7°
  • BIST 100

    9829,19%-0,63
  • DOLAR

    34,14% 0,05
  • EURO

    38,25% 0,62
  • GRAM ALTIN

    2935,14% 0,66
  • Ç. ALTIN

    4867,96% 0,39