MARDİNLİ SANATÇI MUHSİN ÖZALKAN:``MÜTEŞEKKİRİM``

1998 yılında ilk albümü olan "Sabır ve Dua"yı piyasaya çıkaran ve 25 Yıllık Sanat hayatını geride bırakan,Mardinli Ses Sanatçısı Muhsin Özalkan,İstanbul Başta Olmak üzere Tüm Türkiye`de Mardin Düğünlerinin aranılan isimlerinden biri oldu.

Mardin 6.08.2015 08:02:25 0
MARDİNLİ SANATÇI MUHSİN ÖZALKAN:``MÜTEŞEKKİRİM``

1998 yılında ilk albümü olan "Sabır ve Dua"yı piyasaya çıkaran ve 25 Yıllık Sanat hayatını geride bırakan,Mardinli Ses Sanatçısı Muhsin Özalkan,İstanbul Başta Olmak üzere Tüm Türkiye'de Mardin Düğünlerinin aranılan isimlerinden biri oldu.

Söylediği,Türkçe,Arapça ve Kürtçe şarkılarıyla Yurt çapında Mardin Düğünlerinin Aranılan isimlerinden biri olan Muhsin Özalkan,Yoğun ilgiden dolayı hemşerilerime müteşekkirim dedi.

Artuklu Haber Genel yayın Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Ortaç ile görüşen Ünlü Sanatçı Özalkan,Mardinli hemşerilerimin taleplerine cevap verebilmekten ve gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini gizlemeyerek,  10 Kişilik saz ekibi ile birlikte geniş Repertuar haznesi ile hizmet vermeye çalıştığını belirterek,Tüm Türkiye genelinde gelen davetleri imkan dahilinde  karşılamaya çalıştığını belirterek,zaman,zaman yetişmekte güçlük çektiğini ve bundan gurur duyduğunu ifade etti.

Yıllardır,Mardinli hemşerilerinin mutlu Günlerinde yanlarında olmaktan ve aranılan bir isim olmanın gururunu yaşadığını belirten Mardinli Sanatçı Özalkan bu başarısını,aynı kültürü,aynı değerleri,ortak müzik kültürünü paylaşmaktan ve İşine bağlığına borçlu olduğunu belirterek,İstanbul başta olmak üzere yurt genelinden, Mardinli hemşerilerimizden gelen talepleri memnuniyetle icabet ettiğini belirtti.

 

MUHSİN ÖZALKAN KİMDİR ?

1956 yılında Mardin'de doğdum. ilkokulu Mardin Gazi Paşa İlkokulunda bitirdim.. 1968 yılında ailem ile birlikte İstanbul'a yerleştik. 7 yaşında Mardin'de başladığım müziğe İstanbul'da  devam ederek 1993 yılında ARİF SAĞ MÜZİK EVİ'nde solfej ve nota eğitimi aldım. 

1998 yılında ilk albümüm olan "Sabır ve Dua"yı piyasaya çıkardım. 25 yıllık sanat hayatım boyunca sayısını hatırlayamayacağım kadar düğün, dernek ve bayii toplantısı, konser gibi organizasyonlarda gerek tüm Türkiye'de gerekse bir çok Avrupa ülkesinde sahne aldım. Bunun yanında çeşitli radyo ve TV programlarına konuk olarak katıldım.

Halen aktif müzik hayatımı 10 kişilik geniş ekibimle beraber sürdürmekteyim. 
Şuanda İstanbul'da ikamet etmekteyim, evli ve iki erkek çocuk babasıyım. Fanatik Mardin Spor ve Koyu Beşiktaş taraftarıyım. Özel zevklerim arasında futbol oynamak ve tavla oynamak yer alıyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

ABDULLAH ORTAÇ-ÖZEL HABER


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00