HERKES,MARDİNLİ ÇOCUKLARIN ROL ALDIĞI BU REKLAM FİLMİNİ KONUŞUYOR!

Ünlü Sinema ve Tiyatro Sanatçısı Mehmet Günsur`un Mardinli çocuklarla birlikte Mardin`de Tarihi Mekanlarda çekimi yapılan MNG Kargo Reklam Filmi yayınlandı.

Polisiye Haberler 14.11.2013 21:41:32 0
HERKES,MARDİNLİ ÇOCUKLARIN ROL ALDIĞI BU REKLAM FİLMİNİ KONUŞUYOR!

Ünlü Sinema ve Tiyatro Sanatçısı Mehmet Günsur`un Mardinli çocuklarla birlikte rol aldığı ve  Mardin`de Tarihi Mekanlarda çekimi tamamlanan  MNG Kargo Reklam Filmi televizyonlarda yayınlanmaya başladı.

Oyuncu Mehmet Günsür, MNG Kargo`nun yeni reklam filminde rol aldı. Mardin`de geçen reklam filminde Günsür, şehri gezerken sokakta  tenekelerle türkü söyleyenMardinli çocuklarla karşılaşıyor ve onlara eşlik ediyor.Günsur,müziklerinden etkilendiği Mardinli sokak Orkestrası üyelerine  Daha sonra MNG Kargo ile gitar gönderiyor.

Çocukların doğallığıkadar,rol yapma kabiliyeti reklamı izleyenlerin  tümünün beğenisini ve sempatisini kazandı.Reklam filminin Doğal Mekanlarda çekilmesi kadar,Reklam Filminde oynayan Mardinli çocukların rol yetenekleri de çok etkili olduğu herkes tarafından konuşuluyor.

Kargo pazarının ünlü markası MNG, yeni reklam filmini izleyicisiyle buluşturmaya başladı. Hedef kitlesine ekraların  sevilen yüzü Mehmet Günsur ile seslenen marka, sunduğu hizmetin kalitesi ve hızına eğlenceli bir reklamla vurgu yapıyor. Mardin`in tarihi mekanlarında çekilen Reklam Filmi Seyircilerden büyük ilgi görmeye başladı.

MNG Kargo Reklam Filminde Mardin`in En çok sevilen Yerel sanatçılarından biri olan Serkan Ortaç`ın Oğlu Aziz Ortaç`ta rol aldı.Dedesi ile aynı ismi taşıyan Aziz Ortaç,Reklam Filminde hem dümbelek hem de gitar çalarken rol aldı.İzleyicilerden Büyük ilgi görmesi beklenen Reklam Filmi Televizyonlarda yayınlanmaya başladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04