MARDİNLİ GENÇLER İSTANBUL'A YAZ KAMPINA UĞURLANDI

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Gençlik Merkezinin her yıl yaz aylarında düzenlediği "Gençlik Bilgi Kampları"nın beşincisi İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Mardin 18.07.2023 10:24:00 0
MARDİNLİ GENÇLER İSTANBUL

Gençlik kampına katılacak gençleri İstanbul’a uğurlayan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, “Mardin Büyükşehir Belediyesi olarak, gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Gençlik Merkezinin her yıl yaz aylarında düzenlediği "Gençlik Bilgi Kampları"nın beşincisi İstanbul’da gerçekleştirilecek.

 

Gençlik merkezlerinde farklı alanlarda eğitim alan 160 kız öğrenci, bilgi kampında el sanatları, tiyatro ve deniz aktivitelerine katılacak, İstanbul’un tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret ederek, eğlenceli zaman geçirme fırsatı bulacak.

 

Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Vali Demirtaş, İstanbul gezisine katılacak 160 kız öğrenci ile görüştü.

 

Vali Mahmut Demirtaş, gençlere hitaben yaptığı konuşmada kamp programının Mardin Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerin yanında olma taahhütlerinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

 

“Siz gençler, Mardin'in geleceği ve umudu olarak bizler için çok değerlisiniz.” Diyen Vali Demirtaş, şunları dile getirdi:

 

“Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız ve sizlere her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmak, potansiyellerini geliştirmek ve onlara daha iyi bir gelecek sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Sizlerin geleceğe hazırlanırken donanımlı bireyler olmanızı desteklemek, potansiyelinizi ortaya çıkarmak ve yeteneklerinizi geliştirmek bizim önceliğimizdir. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Mardin Büyükşehir Belediyesi olarak, gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.”



Demirtaş, daha sonra beraberindeki Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ile gençleri İstanbul’a uğurladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19