MARDİNLİ ÜNLÜ SANATÇI SERMİYAN MİDYAT MAHKEME KARARI İLE HAKKINDA ÇIKAN HABERLERİ YALANLADI

Oyuncu sevgilisi Sevcan Yaşar ile mahkemelik olan ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, Sosyal Medya hesabından yayınladığı Mahkeme Kararı ile hakkında çıkan haberleri yalanladı.

Magazin 17.02.2021 12:34:00 0
MARDİNLİ ÜNLÜ SANATÇI SERMİYAN MİDYAT MAHKEME KARARI İLE HAKKINDA ÇIKAN  HABERLERİ YALANLADI

Oyuncu sevgilisi Sevcan Yaşar ile  mahkemelik olan ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, Sosyal Medya hesabından yayınladığı Mahkeme Kararı ile hakkında çıkan haberleri yalanladı.

 

Bir dönem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Esra karakterine hayat veren oyuncu Sevcan Yaşar, ünlü sanatçı Sermiyan Midyat ile 2020 yılının bşlarında yeni bir aşka yelken açmış ancak daha sonrakü süreçte  aynı evi paylaşmaya başlayan  Sermiyan Midyat'ın kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Sermiyan Midyat aleyhine  dava açmış,Sermiyan Midyat ise şiddet olayını yalanlayarak Sevcan Yaşar aleyhine karşı dava açmıştı.Uzun  süredir Magazin basınını meşgul eden ,Sevcan Yaşar-Sermiyan Midyat ilişkisi böylece Mahkemelere taşınmıştı.

 

Sermiyan Midyat son olarak bugün sosyal medya hesabından  gerçekleştirdiği Mahkeme Kararı bulunan paylaşımında ;

 

''Medya kuruluşları ve kamuoyuna bilgilendirme Şahsıma yönelik tümüyle iftira ve karalama içeren, asılsız ispatsız iddalara, gerçek dışı ve yanlı kaynaklara dayalı haberlerin devam etmesi üzerine doğru bilgileri vermek için paylaşmayı gerek gördüğüm mahkeme kararıdır. Saygılarımla''Diyerek Aşağıda Örneği görülen Mahkeme kararını yayınladı.

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00