MARDİNLİLER,ŞEHİTLER İÇİN OKUTULAN MEVLİD-İ ŞERİFE AKIN ETTİ

Dargeçit ile Nusaybin İlçelerimizde Bölücü Terör Örgütünün düzenlediği saldırılarda şehit olan Üsteğmen Emrah Şahin, Astsubay Abdil Kadir Çelik, Uzman Çavuş Mehmet Karadal, polis memurları Ercan Günay Murat Dündar ve diğer şehitlerimiz için kurulan taziy

8.03.2016 09:28:26 0
MARDİNLİLER,ŞEHİTLER İÇİN OKUTULAN MEVLİD-İ ŞERİFE AKIN ETTİ

Dargeçit ile Nusaybin İlçelerimizde Bölücü Terör Örgütünün düzenlediği saldırılarda şehit olan Üsteğmen Emrah Şahin, Astsubay Abdil Kadir Çelik, Uzman Çavuş Mehmet Karadal, polis memurları Ercan Günay  Murat Dündar ve diğer şehitlerimiz için kurulan taziye çadırının son gününde mevlid-i şerif programı düzenlendi. Fuat Yağcı Cami'inde gerçekleştirilen mevlid-i şerif programında şehitlerimiz için okunan Kuran-ı Kerimler için hatim duası yapıldı.Ayrıca bölgenin gelenekleri doğrultusunda vatandaşlara yemek ikramı yapıldı.


      Vali Ömer Faruk Koçak ,Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel,İl Jandarma Alay Komutanı Alaaddin Karsavuran ve İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan'ın da katıldığı programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vali Koçak, Mardin halkının şehitlerine gösterdiği sahiplenmeden duygulandığını belirterek, ''Bu şehadetler bizi üzüyor, canımızı yakıyor. Ancak şu bilinmelidir ki, bu topraklarda barış ve huzur ancak birbirimize kenetlenmemizle hakim olur. Kurduğumuz bu taziye çadırı halkımızın şehitlerine olan aidiyetini ve bağını göstermiştir. Bütün Mardinliler  bu anlamda teşekkür ediyorum. Mardin halkı güzel günümüzde olduğu gibi, acı günümüzde de yanımızda olduğunu bir kez daha gösterdi.Hepsine teşekkürlerimi sunuyorum.'' Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04