MARDİNLİLERİN YENİ UĞRAK YERİ; MARDİN EYVAN SOFRASI

Ankara'da yaşayan Mardinlilerin ve Mardin Sevdalılarının Yeni uğrak yeri; Mardin Eyvan Sofrası oldu.Mardin Eyvan lokantası Tarihin Mistik lezzetini,sizlerle Buluşturuyor

Polisiye Haberler 11.02.2014 09:33:58 0
MARDİNLİLERİN YENİ UĞRAK YERİ; MARDİN EYVAN SOFRASI

Ankara’da yaşayan Mardinlilerin ve Mardin Sevdalılarının Yeni uğrak yeri; Mardin Eyvan Sofrası oldu. Tarihi Mardin kebapçısı olarak yıllarca Ankara’da yaşayan Mardinlilerin ve Mardin Yemekleri tiryakileri, bundan böyle MARDİN EYVAN SOFRASI olarak yeni dekoru dinamik personeli ve zengin kebap ve pide çeşitleri ile hizmetinizde Ankara’nın Kalbi Çankaya’da nezih bir ortamda hizmet veriyor.

Taş işlemeli Dekoru,Özel Yapılmış,Mardin Yerel Yemekleri,Hijyen Ortamı ve Güleryüzlü Personeli ile Yemek Yemenin muhteşem zevkine varılan bir mekanda ,ikram edilen Çay ve Kahvenizi  Yudumlarken, Sevgi ile Uğurlanacağınız, mükemmel bir ortam sunuyor.

Çankaya Yıldız yolu üzerinde Merkezi bir yerde Olan, Mardin Eyvan Sofrası Turan Güneş Bulvarı 509.Sokak 3/a (Cıty Otel Arkası)da müşterilerine hizmet veriyor.

Ulusal yemeklerin Yanısıra Mardin Yerel Yemeklerinin çok uygun fiyatlardan sunulduğu,Mardin Eyvan Sofrası,Sıcacık içli köfte,Çok Lezzetli Mardin Kebapları,Kuzu Kaburga şiş,,Diyarbakır,Etli Çömlek Güveç,Mardin Special Kabap,Mumbar,2 Gün önce sipariş verilmek üzere Kaburga Dolma çeşitlerinin yanısıra,Etli Pide,Lahmacun,Tavuk Beyti,Tavuk Çöp şiş,,Kanal Izgara,Tavuk Pirzola ,Izgara Köfte,Kuzu Çöp Şiş,Kuzu Şiş,Kuzu Pirzola,Kaşarlı Sarma Beyti,,Sade Beyti,İskender,ve Yaprak Kebap gibi bol çeşitleri ile Müşterilerine seçme şansı Tanıyor.

Müşterilerine,Lebeni,Babakanuç,Bostana,Humus,Pişmiş Soğan,ve Turşu çeşitlerini ikram olarak sunan Mardin Eyvan Sofrası,Güleryüzlü Hizmet,Profosyenel sunum ve Tadına doyulmaz lezzetleri ile Başkent’te Yaşayan Mardinlilerin Yeni uğrak yeri oluyor.

 

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

ARTUKLU HABER-ANKARA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04