MARDİNSPOR YENİDEN BAL LİGİ`NDE.....

Bugün 21 Kasım şehir stadında Mardin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Mardinspor,Mardin Büyükşehirspor takımı ile 0-0 berabere kalarak Şampiyonluğa ulaştı.Böylece Mardinspor 1 Yıl sonra ara verdiği BAL LİGİ`nde yeniden mücadele etme hakkını kaza

Mardin 3.04.2016 17:16:20 0
MARDİNSPOR YENİDEN BAL LİGİ`NDE.....

Bugün 21 Kasım şehir stadında Mardin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Mardinspor,Mardin Büyükşehirspor takımı ile  0-0 berabere kalarak  Şampiyonluğa ulaştı.Böylece Mardinspor 1 Yıl sonra ara verdiği  BAL LİGİ'nde  yeniden mücadele etme hakkını kazandı.Ve Mardinspor adeta küllerinden doğdu....

 Play off maçına çıkanMardinspor futbol takımı  Mardin Büyükşehir Belediye ile 0-0 Berabere kalarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig de (BAL) oynamaya hak kazandı.Mart ayında oynanan ilk maçı da Mardinspor 1-0 kazanmıştı.

Mardin 21 Kasım Şehir stadında çok gergin geçen bir ortamda oynanan ve yoğun ilgi gören maçta Güvenlik güçleri yoğun önlemler aldı.

Maçtan önce yoğun güvenlik önlemleri altında Futbolseverlerin sahaya giriş yaptığı Maçta Mardinspor Tarftarları maç boyunca ''Şehitler Ölmez,Vatan Bölünmez''Sloganları atttı.

Maç boyunca gergin dakikaların yaşandığı maçta güvenlik Güçlerinin aldığı sıkı tedbirler nedeniyle önemli bir olay yaşanmadı.

Mardin Büyükşehir taraftarlarının Terör örgütü lehinde attığı sloganlara karşılık,Mardinspor Tribünlerinden ''Şehitler Ölmez,Vatan Bölünmez''ve ''Her Şey Vatan İçin'' sloganları ile cevap verdiler.

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün gelmediği karşılaşmaya ,Ahmet Türk'ün yeğeni Mesut Türk izledi.

Mardin il Hakem Kurulunun talebi üzerine Mardin Bölgesi Hakemlerinin görev almadığı Maç'a TFF tarafından  Diyarbakır Bölgesi Hakemleri atandı.Böylece ilk kez Amatör ligde bir maçı Bölge dışı Hakemler yönetmiş oldu.

Maçının bitiminin ardından Mardinsporlu taraftarlar Şampiyonluk coşkusunu yaşadı.Araçları ile şehir turu atarak Şampiyonluğu kutlayan Mardinsporlu taraftar 1 yıl aradan sonra yeniden  BAL  LİGİ'ne yükselmenin sevincini doyasıya yaşadılar.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04