MARDİNSPOR BAL LİGİ`NE İDDİALI BAŞLIYOR

1969 Yılından beri Türkiye Liglerinde fırtına gibi esen Mardinspor,Düştüğü BAL Liginde kendisi ile aynı kaderi paylaşan komşu il Diyarbakırspor ile Hafta sonu ilk maçına çıkarak,Galip gelmek istiyor.

Polisiye Haberler 30.08.2013 11:48:13 0
MARDİNSPOR BAL LİGİ`NE İDDİALI BAŞLIYOR

1969 Yılından beri Türkiye Liglerinde fırtına gibi esen Mardinspor,Düştüğü BAL Liginde kendisi ile aynı kaderi paylaşan komşu il Diyarbakırspor ile Hafta sonu 21 Kasım stadında oynayacağı ilk resmi maçında ,Galip gelmek istiyor.

MARDİNSPOR hazırlık kampında denemeye aldığı savunma oyuncusu frank Emeka Abuba ve  hazırlık kampında denemeye aldığı golcü oyuncu OLAWALE JULIUS DARAMOLA ile anlaşarak Tarihinde ilk kez Kadrsunda 2 Afrikalı futbolcu ile takım güçlendirilerek,3.Lig`e ve Eski Günlerine yeniden dönmek istiyor.

MARDİNSPOR`DAN BİR İLK 

Mardinspor’un 2013-2014 yeni sezonu için bastırdığı kombine biletlerin satışına başlandı. Türkiye’de ilk defa kombine bileti cam plakete işleyerek İçişleri Bakanı ve Mardin Milletvekili olan Muammer Güler’e, Vali Ahmet Cengiz, Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ile bazı bürokratlar için yaptıran Mardinspor Kulüp Yönetim Kurulu bu sezon iddialı bir taktımla bal Ligin’de misafir takım olacaklarını açıkladı.

Kulüp Başkanı Mehmet Dağ, Basın Sözcüsü Celal Yel ile iki yönetim kurulu üyesi ele önce Mardin Valisi Ahmet Cengiz, ardından da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’nu makamlarında ziyaret ederek, bastırılan 1000 adet kombine bilet satışı için ve takımı maddi manevi destek için söz istedi.

Mardin Valisi Cengiz ile Başkan Ayanoğlu kabulde imkanları zorlayarak takımın dün olduğu gibi yarın ile gelecekte de destekçisi olmaya devam edecekleri sözünü verdi.

Kabullerin ardından yeni sezon için de takıma başarı dileklerinde hep birlikte bulunuldu.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Mardinspor`da Kulüp Başkanı Mehmet Dağ ve yönetim kurulu üyeleri, Mardin Valisi Ahmet Cengiz`i makamında ziyaret etti

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Mardinspor`da Kulüp Başkanı Mehmet Dağ ve yönetim kurulu üyeleri, Mardin Valisi Ahmet Cengiz`i makamında ziyaret etti.

Dağ, görüşmede Vali Cengiz`e plaket üzerine işlenmiş kombine bileti takdim ederek, Mardinspor için destek istedi.

Bu yıl yapılan transferlerle üçüncü lige tekrar dönmek istediklerini ifade eden Dağ şunları söyledi:

"Allah`ın izniyle bu sene daha farklı bir çalışma yapacağız, takım olarak ta toparlanmaya başladık. Transferlerimiz iyi. Mardinspor bu sene BAL liginde misafir olacak. 20 futbolcu transferi yaptık. Eski futbolcularımızla beraber 26 futbolcu olacak. Bu futbolcuların iki tanesi yabancı uyruklu, bir tanesi fildişi sahilinden ve bir tanesi de Gana`dan transfer yaptık. Mardinspor`un taraftarına her zamankinden daha çok ihtiyacı var taraftar inşallah bize sahip çıkar" dedi.

Dağ, Mardinsporlu taraftarları Pazar günü 21 Kasım Şehir stadında saat 16:00`da oynanacak Diyarbakırspor maçına davet etti.Mardin Valisi Ahmet Cengiz`de, Mardinspor`u çok önemsediklerini ve destek olmaya devam edeceklerini söyledi.



ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01