MARDİNSPOR KAPANMASIN!

Mardinspor kendi liginde şampiyon olup profesyonel 3. lige çıkmak için tek bir maçı kaldı. Fakat hiçbir Mardinliden yardım eli uzanmıyor.

Mardin 2.05.2014 01:26:43 0
MARDİNSPOR KAPANMASIN!

Salı akşamı Mardin valisinin düzenlemiş olduğu Mardinspor gecesine bir çok sayıda Mardinli iş adamları, ve önemli mesleklerden kişiler çağırıldı. Mardin Valisi Dr Ahmet Cengiz   dahil tek tek aranıp konuşulan iş adamlarından herhangi bir sonuç alınamadı 

Sadece Şakir Nuhoğlu`nu temsilen oğlu ve 2 müteahhit`in valinin çağrısıyla geceye gelmesi. Orada bulunan başta tüm futbolcular, teknik heyet, ve vali olmak üzere herkesi  büyük hayal kırıklığına uğrattı. Yapılan Çağrı ve Davete rağmen Katılımın yok denecek kadar az olması  üzerine Mardin Valisi Dr Ahmet Cengiz  : `` Bulunduğumuz tablo çok kötü, Mardinspor şehrin takımıdır, başkalarının değil. Mardinspor vazgeçilmeyecek en büyük ve en değerli varlığımızdır. Bu şampiyonluk ve final arifesinde bir gece düzenleyerek futbolcu ve yönetime destek olmak istedik. Ama baktık ki bu memleketten geçinen iş adamlarına yaptığımız çağrıda ve davette burada hiç kimsenin gelmemesi beni derinden üzmüştür. Bizde bunu yarından sonra masaya yatırarak çağrımıza ve davetimize katılmayan arkadaşlarımıza teşekkür edeceğiz.`` diyerek konuşmasını bitirdi.
Mardinspor`da hâlen moraller üst seviyede bozuldu.

Başta Mardin Valisi Dr Ahmet Cengiz ve Mardispor Yönetimini üzen bu Duruma Taraftar Derneklerinden de büyük tepki var.Ekmeğini Yediğimiz,Sözde Büyükşehir olan bir kentin adını alan Futbol takımının Sahipsiz bırakılmasına yurt Genelindeki Mardinli Futbolseverleri de çok üzdü.

 

ARTUKLU AHABER AJANSI-MARDİN

 

 


 Artuku Haber Ajansı / MARDİN


37.2° / 22.7°
  • BIST 100

    10851,80%-0,19
  • DOLAR

    32,66% 0,32
  • EURO

    35,32% 0,42
  • GRAM ALTIN

    2506,45% 1,60
  • Ç. ALTIN

    3997,20% 0,87