Mardinspor Taraftarlarının Yüzünü Güldürdü

Şampiyonluk hedefiyle bu sene kurduğu kadrosuyla yola çıkan mardinspor oynadığı hazırlık maçlarında aldığı skorlar ile taraftarlarına umut ,Mardin şehrine yeni bir heyecan getirdi

Polisiye Haberler 12.09.2013 08:47:17 0
Mardinspor Taraftarlarının Yüzünü Güldürdü

Geçen sezon, Türkiye liglerinin gol yeme Rekorunu kırarak, Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan ve Taraftarlarını üzen,Mardinspor Futbol takımı bu sezon yaptığı transferlerle güçlü bir Takım kurarak, Bu sezon mücadele edeceği BAL Ligi’ne iddialı olarak başlıyor.

Mardinspor Kulübü Başkanı Mehmet Dağ, geçmişte olan biteni unutup ileriye bakmak istediklerini belirterek şunları söyledi " kulüplerde iş adamları devri bitti. Kulüpleri profesyoneller yönetmeli, kulüpler daha sağlam ayakta kalır, yeter ki işi bilen insanlar yönetsin. Yönetimde mevcut olan arkadaşlar sporun içinden gelen insanlar, Görev almalı, Biz  seneye farklı bir yapılandırmaya gideceğiz. Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz Mardinspor`a karşı çok duyarlı davranıyor ve gönülden destek sözü verdi. Ayrıca Mardin belediye başkanı M.Beşir Ayanoğlu, milletvekillerimiz ve İçişleri Bakanı Muammer Güler’ın çok önem verdiğimiz ve Çok şeyler beklediğimiz destek sözü var. Geçen seneden kalma eksiklerimiz vardı bu sene o eksikleri tamamladık. Allah`ın izniyle bu sene daha farklı bir çalışma yapacağız, takım olarak ta toparlanmaya başladık. Transferlerimiz iyi, burada tek beklentilerimiz var. Mardin halkı ve taraftarımız bize sahip çıksın, Mardin belediye  başkanımız Mehmet Beşir Ayanoğlu`na takıma verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederiz. Biz taraftarlarımızdan Mardinspor`a karşı duyarlı olmasını istiyoruz, Mardinspor`u yalnız bırakmamalılar, bu takım hepimizin. 12 futbolcu transferi yaptık, 4 futbolcu daha transfer edeceğiz. Eski futbolcularımızla beraber 22 futbolcumuz  olacak. Bu futbolculardan ikisi yabancı uyruklu, biri fildişi sahilinden ve biri de Gana`dan transfer ettik, milletvekillerimizin ve değerli dostlarımızın yardımıyla bu işi yapacağız. Biz bu kulübü iş adamı sıfatıyla almadık, biz bu kulübü Mardinspor Taraftarları Derneği olarak devraldık. " dedi.

 

Engelliler Derneği ve Mardinspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Anuk ise daha önce yaptığı açıklamada birlik mesajları vererekŞunları söylemişti: "Benim yönetime girmemin tek nedeni bir kişinin bir şeyi yapmayacağını ama herkesin birlik ve beraberlik içinde neler yapacağını göstermek. Bizim amacımız Mardin`in tek sportif faaliyeti olan futbolu ayakta tutmak, gereksiz tartışmalardan takımı uzak tutarak bu sene yapacağımız çalışmalarla takımı iyi yere getireceğiz. Mardinspor köklü bir takım ve Mardinli tüm insanların takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum. Mardinspor kulübü geçen sene çok zorluklar çekti, amacımız bu sene bu zorlukların yaşanmaması teknik heyetimizle beraber şuan bazı çalışmalar içindeyiz. Bizim Mardin yerel yöneticilerden Mardinspor`a destek vermelerini bekliyoruz" diye konuştu.

BAL Ligi’nde Şampiyonluk Parolası ile mücadele edecek olan Mardinspor Futbol takımı,bir yandan yaptığı Transferlerle sezona hazırlanırken, öte Yandan Gelecğin Yıldızlarını keşfederek,Mardinspor’un altyapısını güçlendirmek ve geleceğe yatırım yapmak için de şimdiden kolları sıvadı.

Mardinspor sezona hazırlanmak amacı ile Yaptığı 5 Hazırlık maçında aldığı sonuçlarla sezona hazır olduğunu taraftarlarına gösterdi. Şampiyonluk hedefiyle bu sene kurduğu kadrosuyla yola çıkan mardinspor oynadığı hazırlık maçlarında aldığı skorlar ile taraftarlarına umut ,Mardin şehrine yeni bir heyecan getirdi

Mardinspor futbol takımının 5 Hazırlık Maçı ve sonuçları da şöyle:

 

Mudurnuspor 2-5 MARDİNSPOR
Beyköy bld. 0-2 MARDİNSPOR
Manisa bld. 3-0 MARDİNSPOR
MARDİNSPOR 5-0 Diyarbakırspor
MARDİNSPOR 2-1 Batman Gercüş Bağlarspor

 

ABDULLAH ORTAÇ/ARTUKLU HABER AJANSI-ÖZEL HABER


30.5° / 21.6°
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64