MAREV ANKARA KADINLAR KOLU EĞİTİME KATKI ÇAYINA YOĞUN İLGİ

Ankara MAREV Kadınlar Kolu,bir süredir pandemi dolayısıyla ara vermek zorunda kaldığı sosyal çalışmalara devam ediyor.Mardinli Üniversite Öğrencilerine Burs katkısı sağlamak amacıyla Eğitime Katkı çayı düzenlendi.

Ankara 11.12.2022 00:05:00 0
MAREV ANKARA KADINLAR KOLU EĞİTİME KATKI ÇAYINA  YOĞUN İLGİ

Ankara MAREV Kadınlar Kolu,bir süredir pandemi dolayısıyla ara vermek zorunda kaldığı sosyal çalışmalara devam ediyor.Mardinli Üniversite Öğrencilerine Burs katkısı sağlamak amacıyla  Eğitime Katkı çayı düzenlendi.

 

MAREV Ankara Şubesi Kadınlar kolu Ankara'da eğitim gören Mardinli Üniversite Öğrencilerine Burs katkısı sağlamak amacıyla Birlik Mahallesi. 448. Cad. No: 10 Çankaya / Ankara Adresinde Bulunan MAREV Ankara Kültür Evinin 2.katında bulunan  ''Mardin Konağı''nda Eğitime katkı Çayı  düzenledi.

Bir 16 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Canlı Müzik eşliğinde düzenlenen Çay'da katılımcılar, Bir yandan Mardin Türküleri eşliğinde Oynarken, diğer yandan da Mardin yöresel yemeklerinden oluşan Menü ile  de ,Üniversitede eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere katkı sunmanın mutluluğunu yaşadılar.

Bir 10 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Yoğun katılımın yaşandığı  Eğitime Katkı Çayı ilgili açıklama yapan Ankara MAREV Kadınlar Kolu Başkanı Nebahat Aykaç, “Kadın Kolları olarak; Üniversiteler de okuyup    maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize destek olabilmek için bir Çay  düzenlemek istedik. Buradan elde edeceğimiz gelirle; Üniversitelerde    maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize yardımcı olacağız. Üniversitemizde okuyan, özellikle il dışından gelen öğrencilerimizin aileleri hiç merak etmesinler; evlatları emin ellerde. Onlara belki anneleri gibi olamasak da anne şefkati göstermek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz .Çayımıza   yoğun ilgi gösteren ve katkıda bulunan başta MAREV Ankara  Kadın Kolları üyelerine Gerekse katkı sağlamak üzere katılımda bulunan tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Bir 8 kişi görseli olabilir

Yaklaşık 4 saat süren Eğitime katkı Çayında  katılımcılar canlı Müziğe eşlik ederek, Bir yandan Mardin Türküleri ile hasret giderirken, öte  yandan da Mardin Yöresel yemeklerinin sunulduğu menü ile de misafirlere Mardin yemekleri tanıtıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19