MAREV BAŞKANI AYSOY:``AÜ`NE DESTEK VERMEYE HAZIRIZ``

MAREV Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Eski Ulaştırma Bakanı İbrahim Aysoy,Yaptığı açıklamada Zor Durumda bulunan Artuklu Üniversitesi`ne her türlü desteği vermeye hazırız.Dedi.

6.12.2014 19:41:24 0
MAREV BAŞKANI AYSOY:``AÜ`NE DESTEK VERMEYE HAZIRIZ``

Mardin Artuklu Üniversitesine YÖK Kararı ile atanan ve Üniversitedeki görevine yeni başlayan Rektör Vekili Prf.Dr. Ahmet Ağırakça Artuklu Üniversitesi resmi internet sitesinde yayınlanan video mesajında yaptığı açıklamada Artuklu Üniversitesinde elektiriklerin bulunmaması ve Kaloriferlerin yanmaması  nedeniyle Öğretim Üyeleri ve Öğrencilerin sınflar girmemesi nedeniyle  sorunların yaşandığı ve Üniversitenin önemli eksikliklerinin bulunduğunu belirterek,Tüm Kamu kurumları ve Mardin STK`larını Üniversite Yönetimi ile işbirliği yaparak, Artuklu Üniversitesini yeniden ayağa kaldırma çabalarına destek olma  çağrısında bulunmuştu.
Rektör vekili Prf.Ahmet Ağırakça yaptığı açıklamada Kaloriferlerin yanmaması , Öğretim üyeleri ve Öğrencilerin sınıflara girememesi nedeniyle muzdarip olduğunu belirterek Öğretimin aksatılmadan süreceğini belirterek,Mardin Valiliğini,Mardin Büyükşehir BB`lığı ile Tüm belediyelere ve Mardin STK`lara Artuklu Üniversitesine destek olmaları çağrısında bulunmuştu.
Artuklu Haber ve Tek Hakimiyet internet Gazetelerinde haberin yayınlanmasından sonra,Gazetelerimiz yayın Koordinatörü Abdullah Ortaç`a yüzlerce mail gelmiş ve Yurt genelindeki Mardinli vatandaşlardan gelen maillerde  konunun çok üzücü olduğu ifade edilerek,gerekirse vatandaş olarak maddi manevi her türlü destek vermeye hazır olduklarını belirten duygu dolu mailler gönderildi.
Ankara`da 23 yıldır faaliyet gösteren MAREV Ankara Şube Başkanı İbrahim Aysoy`a konuyu ileterek,Konuyla ilgili ne düşüncelerini sorduk,MAREV Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Eski ulaştırma Bakanı İbrahim Aysoy,Gerek MAREV gerek se MARSEV olarak,Artuklu Üniversitesine Bugüne kadar yaptıkları gibi,bundan böyle de Her türlü desteği vermeye hazır olduklarını açıkladı.

Artuklu Haber Ajansı yönetim Kurulu Başkanı ve Artuklu Haber ile Tek Hakimiyet Gazeteleri yayın Koordinatörü Abdullah Ortaç,Marev Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aysoy ile Görüşerek,Konuyu ilettiğinde MAREV Ankara Şube Başkanı Aysoy,Konudan yeni haberdar olduğunu,Ancak Artuklu Üniversitesinin her türlü  ihtiyaçlarını karşılamaya hazır olduklarını açıkladı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ-ÖZEL HABER


Anahtar Kelimeler:
25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35