MARGENÇ FUTBOL OKULU GELECEĞİN YILDIZLARINI YETİŞTİRİYOR

Mardin Gençlik ve Spor Hizmetleri il Müdürlüğüne bağlı MARGENÇ Futbol Okulu Geleceğin yıldız futbolcularını yetiştiriyor.

Mardin 6.04.2017 19:22:00 0
MARGENÇ FUTBOL OKULU GELECEĞİN YILDIZLARINI YETİŞTİRİYOR

Mardin Gençlik ve Spor Hizmetleri il Müdürlüğüne bağlı MARGENÇ Futbol Okulu Geleceğin yıldız futbolcularını yetiştiriyor.

 

 Mardin 21 Kasım şehir stadında  Necat Akman ve Lokman Zankırttı hocaların nezaretinde çalışma yapan Geleceğin yıldız futbolcuları, İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu’ sloganıyla çalışmalarına Cumartesi ve Pazar günleri yapıyorlar. 

 

Antrenör Necat Akman  “Her geçen gün okulumuza ilgi artıyor. Bu bizi sevindiriyor. Amacımız   yetiştireceğimiz Çocuklarımıza Futbolu sevdirmek yetenekli gençleri yönlendirerek,Futbol takımlarının alt yapılarında yer almalarına destek olmak ,Okulumuz öğrenceilerini Türk Futboluna kazandırmayı hedefliyoruz. Hedefimiz  Türk futboluna yetenekli ve karakterli oyuncular kazandırmaktır. Futbol okulumuzda genç yetenekli öğrencilerimizi  Profosyonel takımlarda oynamasını sağlayarak gelişimlerine desteklemek için elimizden geleni yapıyoruz..MARGENÇ Futbol Okulu olarak Mardin'den  beklentimiz yüksek. Buradan önemli oyuncular yetiştireceğimize inanıyoruz. Okulumuzda eğitim gören  çocuklarımızın gelişiminde ailelerin sorumluluklarını paylaşıyoruz.6-14 Yaş arası  Mardinli  çocuklarımızı da futbol okulumuza davet ediyoruz” diye konuştu

 

Akman;''Mardin Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hadi Çomaktekin'in büyük katkısı ve destekleri ile MARGENÇ futbol Okulunun önemli işlev üstlendiğini  belirten Antrenör Necat Akman,Mardin ilinde Futbola ve spora olan ilginin arttırılması ve gençlerin boş zamanlarını spor ile değerlendirmesini sağlamak üzere çalışma yürütüklerini şimdilik 25 öğrenci ile işe başladıklarını belireterek,Emeği geçen tüm yetkililere şükranlarımızı sunuyoruz.'Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

ÖZEL HABER


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88