MARGENÇ HENTBOL TAKIMI PARASIZLIĞA YENİLDİ

Hentbol Deplasmanlı Erkekler 2. ligi D Grup Lideri MARGENÇ Hentbol Takımı Erzurum Deplasmanına gidecek para bulamadığı için Maçta Hükmen Mağlup sayılacak.

Polisiye Haberler 18.01.2014 20:48:51 0
MARGENÇ HENTBOL TAKIMI PARASIZLIĞA YENİLDİ

Hentbol Deplasmanlı  Erkekler 2. ligi D Grup Lideri MARGENÇ Hentbol Takımı Erzurum Deplasmanına gidecek para bulamadığı için  Maçta Hükmen Mağlup sayılacak.

 2 Yıl önce İdealist Hentbol Hocası Murat Dur tarafından Oluşturulan ve Mardinli Sporculardan Oluşan Margenç Hentbol Takımı , Kısa süre içersinde büyük başarılara imza attı.Hentbpol Deplasmanlı Erkekler 2. ligi D Grubunda  Lider olarak,ve İlk yarının son maçına kadar namağlup olarak Hentbol 1.lige çıkmak için büyük çaba harcayan Hentbol Takımını, Başarısızlık değil, Parasızlık ve sahipsizlik yendi.

Hentbol Milli Takımına Mardinden 4 Sporcu Veren mar genç Hentbol Takımın sahipsiz bırakılması,Hem Sporcuları,Hem de Takımı büyük bir Özveri ile Çalıştıran Murat Dur Hocayı da çok Üzüyor.

1.lig`e Yükselmeyi hedefleyen Margenç Hentbol Takımı,Hedefine doğru emin adımlarla,Hocaları Murat Dur liderliğinle yürürken,Takımın sahipsiz blrakılması hem sporcuları Hem de Hocaları Murat Dur`u çok üzüyor.Spor aşkı ile Mardin`e gelerek,Hentbol sporunu  ve Gençlere Sporu sevdirmek için kolları sıvayan Özverili çalışmaları ile Mardin`de önemli başarılara imza atan Hoca Murat Dur,Spora ve Sporculara ilgisizlikten çok Dertli....

Hentbol Doğuda da güzel. Doğu gençleri bu spora çok hevesli  ve de severek canla başla sahip çıkıyor. Canını dişine takarak oynuyor. Hiç bir beklenti olmadan , gönüllü  şekilde  oynuyorlar. Alın size  Margenç örneği. Takım 2.lig D  grubunda lider  ve şampiyonluğa oynuyor. Tek istedikleri takıma sahip çıkılıp maddi olarak desteklenmesi.

Kendisi ile Telefonla irtibata geçtiğimiz Hentbol Takımının Başarılı Hocası Murat Dur bize şunları söyledi:``Aslen Hataylıyım ama mardini de kendi memleketim gbi seviyor ve mardin hentbolunun istenen seviyesinede gelmesi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bizler bu işe 4 yıl önce altyapılarda başladık gecen yıl takımımız genclerde türkiye 8. oldu yıldızlardada türkiye finali oynayan tek anadolu takımıydI suan margenc hentbol takımı 2 lig D Kategorısnde lider olarak devam etmekte hedefimiz inşallah birinci lig tabi bunu gerceklestirebilmemız için siz büyuklermiz hemşerilerimizin destegıne ihtiyac duymaktayım bu arada 3 ü bayan 1 erkek milli takıma oyuncuda kazandırdık ilginizden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum``Dedi.


Margenç takımının antrenörü takımı sırtlamış gidiyor. Tüm ihtiyaçlarını karşılıyor antrenör Murat Dur. `Ama benimde gücüm belli diyor. Benimde evim,ailem,yuvam var.` diyor Hentbolu Doğuda yaşatmak istiyoruz, yeter ki bize biraz destek olun diyorlar. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00