MARKA İLETİŞİMİNDE YENİ ÇAĞ - VİRALKİNG

?Markaların Tanıtımını Fenomenlerle daha hızlı, hesaplı, kolay ve güvenli gerçekleştirebilmek için www.viralking.co adında ?Hizli, Hesapli, Kolay Ve Güvenli? bir platform açıldı.

Gündem 2.08.2016 09:54:13 0
MARKA İLETİŞİMİNDE YENİ ÇAĞ - VİRALKİNG

 

Markalar yakın zamana kadar, tüketicilere ulaşmak için geleneksel reklamları tercih etti.  Ancak artık sosyal medyanın da etkisiyle tüketicinin ürünü alma kararında takip ettiği kişilerin samimi bir dille aktardıkları deneyimlerinden fazlaca etkilendiği bir pazarlama gerçeği.  Facebook, Twitter, Youtube ve Instagram'da yüksek takipçi sayılarına sahip fenomenlerin tüketici üzerindeki etkisi ise artık tartışılmaz. Sürekli yenilenen reklam modelleri için, markalar ve internet fenomenleri açısından ortak bakış açısını yakalayarak dünyada bir ilke imza atan www.viralking.co, henüz 3 aylık bir pazarlama platformu olmasına rağmen bankacılık, iletişim, tekstil, perakende ve otomotiv gibi sektörlerden 150’ye yakın büyük markayla 52 milyon erişime sahip 340 internet fenomenini bir araya getirdi.

Daha önce, Türkiye İhracatçılar Meclisi, Türk Ekonomi Bankası ve İntel’in iş ortağı olarak yer aldığı ODTÜ Teknokent’in, Ekonomi Bakanlığı’nın da desteğiyle San Francisco’da kurduğu T-Jump Girişimcilik Üssü’nde gerçekleştirdikleri global düzeydeki projeleriyle isimlerinden söz ettiren Kemal Apaydın ve Ömer Can Gökdere, yeni projeleri www.viralking.co  ile reklam ve pazarlama anlayışını yeniden tanımlıyor ve global bir anlayışla başlatılan girişimin ikinci ayağı ABD olarak planlanıyor.

Markalarla fenomenleri buluşturarak kampanyalar oluşturmalarına ve ürün tanıtımına olanak veren www.viralking.co ‘nun sermayesi ve yazılımı Türkiye’de başlatıldı. Henüz, 3 aylık bir pazarlama platformu olmasına rağmen bankacılık, iletişim, tekstil, perakende ve otomotiv gibi sektörlerden 150’ye yakın büyük markayla 52 milyon erişime sahip 340 internet fenomeninibir araya getirerek reklam ve pazarlama dünyasında yeni ve etkili bir kapı açtı. 

2014 yılında "Chain" adındaki  mobil uygulamalarıyla, ODTÜ'nün düzenlediği ve 3000'e yakın projenin katıldığı "Yeni Fikirler Yeni İşler" yarışmasında da birincilik kazanan genç Türk girişimcileri Kemal Apaydın ve Ömer Can Gökdere tarafından kurulan www.viralking.co ‘da  hedef; dikkat çekici, nitelikli ve etkileşimi yüksek içerik paylaşımlarına sahip, yüksek takipçi sayılarına ulaşmış fenomenlerle markaları buluşturan, üyelik sistemine dayalı, pratik ve güvenli bir dijital pazar oluşturmak.
Peki www.viralking.co da sistem nasıl çalışıyor? 

Sisteme giriş marka ve fenomen olarak ayrı ayrı yapılıyor ve ücretsiz. 
Tüm süreç www.viralking.co üzerinden takip edilebiliyor, raporlama alınabiliyor.
Markalar da bu reklam ve pazarlama modeliyle,.www.viralking.co platformu aracılığıyla kendi takipçi kitlelerine uygun markaların tanıtımını, fenomenlerle anlaştıkları bütçeler üzerinden ve kampanya bitiminde ödeme alacak şekilde yapıyor. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19