MARMARA MARDİNLİLER DERNEĞİ VE AVRASYA HASTANELERİNDEN ORTAK SAĞLIK PANELİ

Marmara Mardinliler Derneği ve Avrasya hastaneleri iş birliği ile Zeytinburnu yerleşkesinde sağlık paneli düzenlendi. Avrasya hastanesi Zeytinburnu yerleşkesinde gerçekleşen ve çok verimli geçen panele Marmara Mardinliler dernek yönetimi tam kadro

Mardin 8.10.2017 09:41:43 0
MARMARA MARDİNLİLER DERNEĞİ VE  AVRASYA HASTANELERİNDEN ORTAK SAĞLIK PANELİ

Marmara Mardinliler Derneği ve Avrasya hastaneleri   iş birliği ile  Zeytinburnu yerleşkesinde sağlık paneli  düzenlendi. Avrasya hastanesi   Zeytinburnu yerleşkesinde gerçekleşen ve çok verimli geçen panele  Marmara Mardinliler dernek yönetimi  tam kadro katıldı.

 

 Panele Avrupa Alevi düşünce derneği başkanı Ismet Abbasoğlu, Zeytinburnu Mardinliler Derneği başkanı Tuncay Akalp, Nusaybin Derneği başkanı Enver Eminoğlu ,Avrasya Hastanesi yönetim kurulu başkan yardımcısı İbrahim Urlu  ve Marmara Mardinliler Derneği Yönetim Kurulu tam kadro katıldı.

 

Avrasya Hastanesi yönetim kurulu başkan yardımcısı İbrahim Urlu 'nun ev sahipliliği'nde gerçekleşen sağlık paneleine ilgi yoğun oldu.

 

Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur yaptığı açıklamada,;''Avrasya Hastanesi yönetim kurulu başkan yardımcısı İbrahim Urlu '  ve ekibine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Bu çalışmada büyük katkısı olan sağlık komisyon başkanı ve Avcılar teşkilat başkanımız yönetim kurulu üyemiz Sn. Zuhal Çalbay'a teşekkür ediyoruz. Sağlık Paneline katılarak bizleri onurlandıran tüm katılımculara teşekkür ediyorum''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00