MARMARA ÜNİVERSİTESİ BESYO ÖĞRENCİLERİNDEN ZİYARET
Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç'u ziyaret etti.
12.12.2014 12:15:20
2580
0
Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç’u ziyaret etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığnın , merkez ve taşra teşkilatının kuruluş ve yapılanması hakkında BESYO öğrencilerine bilgiler veren İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, kendisinin de eski bir Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olduğunu söyledi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünn yapısı, hizmet alanları, yönetim şeması konularına da değinen İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ayrıca yapılması düşünülen ortak projelerde öğrencilerin yer almasından memnuniyet duyacağını ifade etti.
Görüşme sırasında Marmara Üniversitesi/ BESYO ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında yapılacak ortak proje ve çalışmalar da görüşüldü. Görüşme sonunda birçok konuda ortak çalışmaların ve işbirliğinin yapılmasına karar verildi.
İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürünü ziyarete gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da görüşmenin son bölümüne katılarak görüş alış verişinde bulundu.
ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL
Anahtar Kelimeler:
Marmara
Üniversitesi
Beden
Eğitimi
Spor
Yüksekokulu
öğrencileri
İstanbul
13° / 6.8°
İLGİLİ HABERLER
-
1
Mardin'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü Dolayısıyla Mevlit Programı Düzenlendi
-
2
MARDİN'İN MİDYAT İLÇESİNDE 2 MİLYAR 600 BİN LİRALIK TOPLI AÇILIŞ TÖRENİ
-
3
Mardin TSO, sigorta sektörü temsilcilerini iftar programında buluşturdu
-
4
CHP NİLÜFER'DEN 2500 KİŞİLİK SOKAK İFTARI
-
5
VNOTES Cerrahisi Kadınlara İzsiz, Ağrısız Tedavi İmkanı Sunuyor...
-
6
Dicle Elektrik'ten Tarihi Kente Modern Dokunuş
-
7
GENÇLER İÇİN YENİ KARİYER ALANI
-
8
Aliağa’dan Uluslararası Taekwondo Başarısı
-
9
AHMET ŞAFAK'TAN KÜLLİYE’DE RAMAZAN KONSERİ
-
10
Grip virüsünün bulaşma hızına dikkat
-
11
MANSUR YAVAŞ ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,17% 0,05
-
EURO
50,76% -0,09
-
GRAM ALTIN
7122,22% 0,19
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00



