MARSEV 18.Mütevelli Kurulu toplantısı gerçekleşti

Mardin Artuklu Üniversitesi`ni desteklemek maksadıyla Mardinlilerce ve Mardinliler tarafından 2010 yılında kurulan Mardin Eğitim Vakfı (MARSEV) kuruluşunun 9. Yılını tamamladı ve 18. Olağan Mütevelli Kurul toplantısını 11 Mayıs 2019 tarihinde Ankara`da bu

12.05.2019 12:33:48 0
MARSEV 18.Mütevelli Kurulu toplantısı gerçekleşti

Mardin Artuklu Üniversitesi'ni desteklemek maksadıyla Mardinlilerce ve Mardinliler tarafından 2010 yılında kurulan Mardin Eğitim Vakfı (MARSEV) kuruluşunun 9. Yılını tamamladı ve 18. Olağan Mütevelli Kurul toplantısını 11 Mayıs 2019 tarihinde Ankara'da bulunan Mardin Kültür Evi'nde gerçekleştirildi.

 

MAR-SEV'in 2018 yılı ve 2019 Nisan ayına kadar olan  hizmet programı ile bütçe plasman planını görüşerek onaylamak, vakfın faaliyetleri hakkında son gelişmeleri sunmak ve gelecek faaliyetler konusunda katılımcıların fikir ve görüşlerinin alındığı Mütevelli Kurulu toplantısı Ankara’da gerçekleşti.

 

Toplantıya MAREV Ankara Şube Başkanı Eski Ulaştırma Bakanı İbrahim Aysoy, MARSEV Başkanı Cumhurbaşkanlığı eski Genel Sekreteri Kenan Nehrozoğlu, MARSEV Genel Sekreteri Yavuz Ölçen, Sümer Holding emekli Genel Müdürü Sezai Ensari, iş adamı  Mehmet Emin Değer,  Mİthat Yenigün,Tevfik Öz,Kurucular kurulu üyeleri  ve Mardin Artuklu Üniversitesi Genel Sekreteri Şahin Arpağ ile Ankara'da yaşayan Mardinliler katıldı.

 

Divan Başkanlığına Fuat Aysoy,yardımcılığına ise Mehmet Emin Değer ve Bülent Ensari seçildi.

 

MARSEV Başkanı Emekli Vali ve Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Kemal Nehrozoğlu  yapılan tüm faaliyet ve etkinlikler ile vakfın mali durumu ve bilançoları içeren görsel bir sunum yaptı.Nehrozoğlu yaptığı konuşmada dikkat çeken hususlardan biri şu oldu;''Nisan ayın da gerçekleştirmiş olduğum Mardin gezisin de gözlemlemiş olduğum konudan birisi Mardin de son yılların en çok turist çeken bir dönem de olduğunu fark ettim.Mardinde caddeler kalabalıktan dolmuş taşmıştı.Bilhassa otellerde yer bulmak için uğraşan insanlar gördüm.Buda MArdin'imizin tanıtımı konusunda ki çalışmalarımızın olumlu sonuçlar ortaya çıkardığını bir kez daha gözlemlemiş oluyoruz ve bu çalışmalar da en ufak desteği bile olanlara teşekkür ediyorum.''dedi.

 

Denetim Kurul Başkanı  Aziz Öztürk'ün Denetleme raporunun okunmasından sonra Mardin Artuklu Üniversitesi Genel Sekreteri  Şahin Arpağ tarafından  yönetimin faaliyetleri ve üniversitedeki gelişmeler hakkında bilgi verildi.

 

Mütevelli Kurul tarafından 2018 yılı faaliyetleri bilançosu kabul edilerek Yönetim ve Denetim Kurul ibra edildi. Toplantıda ayrıca vakfın geleceği ve gerçekleştirilecek yeni faaliyet ve projeler tartışıldı.

 

Toplantı sonunda, Başkan Nehrozoğlu katılımcılara teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

Haber:İsmail DİNÇEL/Abdullah Ortaç

Fotoğraflar:Bedirhan DİNÇEL 

 


25.9° / 14.7°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,60% 0,27
  • EURO

    34,77% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2410,39% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3997,01% -1,87