MARSU KIZILTEPE İLÇESİNDE YAĞMUR SONRASI MAZGALLARI TEMİZLEDİ

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yağmur sularının sürüklediği atıklardan dolayı tıkanma meydana gelen yağmur suyu mazgalları ve kanalizasyon hatlarında Marsu kombine araç yardımı ile temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

26.02.2022 12:04:00 0
MARSU KIZILTEPE İLÇESİNDE YAĞMUR SONRASI MAZGALLARI TEMİZLEDİ

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yağmur sularının sürüklediği atıklardan dolayı tıkanma meydana gelen yağmur suyu mazgalları  ve kanalizasyon hatlarında Marsu  kombine araç yardımı ile temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesine bağlı MARSU ekipleri, Geçen gün etkili olan    kuvvetli yağmur sonrasında  yağmur sularının sürüklediği atıklardan dolayı tıkanma meydana gelen yağmur suyu mazgalları  ve kanalizasyon hatlarında Marsu  kombine araç yardımı ile temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

 

Marsu  ekipleri,   şehir merkezindeki yağmur suyu tahliye mazgallarında temizlik çalışması yaptı.Sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, “MARSU  olarak yağışa karşı hazırlıklarımıza hız vermiş durumdayız. Ekiplerimiz, Kızıltepe  şehir merkezindeki tüm yağmur suyu tahliye mazgallarında temizlik işlemi gerçekleştirdi. 

 

Marsu yetkilileri vatandaşlara da seslenerek,Tıkanmalara sebebiyet veren atıkları yere değil, lütfen çöp kutularına atalım!Mazgalların tkanması halinde hem yola hem yollardan geçen araçların da zarar göreceğini elirten vatandaşların atıkların mutlaka çöp kutularına atılması istendi.Marsu yetkilileri ;'Amacımız, şiddetli bir yağmura karşı yağmur suyunun yer altına daha kolay ulaşmasını sağlamak" diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 

 


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62