MARSU Midyat'ta Su Kapasitesini Artırıldı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Genel Müdürlüğü tarafından Midyat'ın su kapasitesini artırmak amacıyla 2. İsale Hattı'nın depoya bağlantısı yapıldı.

Mardin 29.06.2024 18:06:00 0
MARSU Midyat

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Genel Müdürlüğü tarafından Midyat'ın su kapasitesini artırmak amacıyla 2. İsale Hattı'nın depoya bağlantısı yapıldı.

 

MARSU, içme suyu temini konusunda yaşanan sorunları çözmek için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

 

Bu kapsamda, Midyat ilçesinin içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılamak için altyapı iyileştirme çalışmalarının yanı sıra, farklı bölgelerde su erişimini sağlamak amacıyla yatırımlarını sürdüren MARSU, 2. İsale Hattı'nın depoya bağlantı çalışmalarını tamamladı.

Beyazsu Ana İsale hattı ve sondaj kuyularından su temini sağlandığı Midyat ilçesinde, MARSU ve DSİ 10. Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle 2. İsale Hattı depoya bağlantısı yapılarak su kapasitesi artırıldı.

MARSU Genel Müdürü Mehmet Kılıç, beraberinde Tesisler Daire Başkanı Halil Ceviz, Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Lezgin Işık, Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Masum Cengiz, DSİ 102. Şube Müdürü Aladdin Akgül ve Projeler ve Uygulama Şube Müdürü Zeynettin Yaman ile yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

 

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Mahalle muhtarları, MARSU Genel Müdürü Kılıç ve DSİ 10. Bölge Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

Yeni bağlantı sayesinde, ilçenin içme ve kullanma suyu ihtiyacı daha etkin bir şekilde karşılanabilecek, su kaynaklarının verimli kullanımı sağlanacağı bildirildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

HABER;SELAHATTİN EROL


Anahtar Kelimeler: MARSU Midyat' Kapasitesini Artırıldı
36.4° / 23.2°
  • BIST 100

    10343,31%-2,86
  • DOLAR

    32,66% -0,23
  • EURO

    35,09% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2443,82% -0,25
  • Ç. ALTIN

    3928,38% -0,59