MARSU'DAN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMA!

Mardin'in Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde yaşanan ve vatandaşları canından bezdiren su kesintilerine yönelik bugün MARSU'dan yazılı basın açıklaması yapıldı.

Mardin 26.04.2024 15:18:00 0
MARSU

Mardin'in Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde yaşanan ve vatandaşları canından bezdiren su kesintilerine yönelik bugün MARSU'dan yazılı basın açıklaması yapıldı.

 

MARSU'DAN YAPILAN BASIN AÇIKLAMASINDA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ;

 

‘’Kamuoyuna duyurulur;  


İlimiz Mardin sınırları içerisinde Beyazsu içme suyu ana hattında yeni bir patlak meydana gelmiştir. Bilindiği üzere, 31 Mart 2024 tarihinden bu yana Kızıltepe ve Artuklu ilçelerimize içme suyu sağlayan  Beyazsu isale hattında bugün itibariyle 5. kez patlama yaşanmıştır. Kızıltepe Havalimanı mevkiinde  şebeke borusu hattında yaşanan patlamaya MARSU ekiplerimizin müdahalesi hemen başlamıştır. Patlağın meydana geldiği bölgeye MARSU Genel Müdürlüğü tarafından iş makinesi ve personel  takviyesi yapılmıştır. Arızanın yaşandığı bölgede onarma çalışmaları tamamlandıktan sonra içme suyu  şebekesine tekrar su akışı sağlanacaktır.

 
Üst üste yaşanan arıza ve içme suyu şebeke borusu patlakları ile ilgili belediyemizin ekipleri  tarafından ayrıca inceleme başlatılmıştır. Her türlü ihtimali de göz önünde bulunduran ekiplerimiz,  incelemelerini tamamlandıktan sonra siz değerli kamuoyuna yaşanan durum ile ilgili bilgilendirmede bulunacaktır.

 
İçme suyu hattından etkilenen Kızıltepe ve Artuklu ilçelerimizde yaşayan halkımızın anlayışınıza  sığınıyoruz.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' denildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Anahtar Kelimeler: MARSU' ÖNEMLİ AÇIKLAMA!
21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30