MARTOD BAŞKANI GÜRGÖR`DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

9.Travel Turkey İzmir Fuarı`na Katılan MARTOD Başkanı Özgür Azad Gürgör,Fuara ilişkin Artuklu Haber`den Abdullah Ortaç`a özel değerlendirmede bulundu.

Mardin 12.12.2015 13:51:22 0
MARTOD BAŞKANI GÜRGÖR`DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

9.Travel Turkey İzmir Fuarı'na Katılan MARTOD Başkanı Özgür Azad Gürgör,Fuara ilişkin Artuklu Haber'den Abdullah Ortaç'a özel değerlendirmede bulundu.

10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında düzenlenen 9. Travel Turkey  İzmir dün törenle açıldı. İzmir'de, 30 ülkeden yaklaşık 900 katılımcının yeraldığı Fuar'ın  ilk gününde, Mardin standı yoğun ilgiyle karşılandı. 

 MARTOD Başkanı Özgür Azad Güngör Fuar'a ilişkin olarak Artuklu Haber Genel yayın Yönetmeni Abdullah Ortaç'a şu açıklamayı yaptı;"Fuarda Mardin standına yoğun ilgi ve alaka var, Herkes  Mardin'e sevgi ile yaklaşıyor,ancak Her türlü lüksünüz olsa da can güvenliği gibi bir soru işareti varsa hiçbir turist buraya gelmez. O nedenle her şey barış sürecine bağlı. Barış olursa ciddi bir turizm patlaması olacak" dedi.

Başkan Gürgör Açıklamasında  şöyle devam etti;''Başta Mardin Valiliği olmak üzere,İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve MARTOD olarak, Mardin'i yurtiçi ve yurtdışında en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. Travel Turkey İzmir fuarında yerli ve yabancı konuklara, Mardin'i dört gün boyunca tüm güzellikleriyle en iyi şekilde anlatmaya çalışacağız.” dedi.

Mardin Turistik Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Gürgör ile Mardin'i ve bölge turizmini  ve Travel Turkey İzmir Fuarını konuştuk.Başkan  Gürgör, şehirde balon turizmi için de harekete geçildiğini ve Balon Turizminin,Kale'nin Turizme açılması ile Birlikte Mardin Turizmine büyük katkı sağlayacağını belirterek,Ancak bunları Planlarken,Bölgeye Barış'ın gelmesini dilediklerini ve beklediklerini de sözlerine ekledi.

MARTOD Başkanı Özgür Azad Gürgör,Turistin her şeyden önce güvenlik sorunu yaşamak istemediğini  ifade ederek,"Her türlü lüksünüz olsa da can güvenliği gibi bir soru işareti varsa hiçbir turist buraya gelmez. O nedenle her şey barış sürecine bağlı. Barış olursa ciddi bir turizm patlaması olacak" dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19