MARTOD BAŞKANI GÜRGÖR;``DEVLET TEŞVİKLERİ TURİZMİ CANLANDIRACAK``

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Gürgör,Başbakan Ahmet Davutoğlu?nun Türkiye Markası lansmanında turizm ile ilgili yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Başbakan Davutoğlu?nun turizm ile ilgili 2 müjde verdiğini söyleyen Demir,

Mardin 28.12.2015 22:29:23 0
MARTOD BAŞKANI GÜRGÖR;``DEVLET TEŞVİKLERİ TURİZMİ CANLANDIRACAK``

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Gürgör,Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Türkiye Markası lansmanında turizm ile ilgili yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Başbakan Davutoğlu’nun turizm ile ilgili 2 müjde verdiğini söyleyen Gürgör, “Devlet kanalıyla verilen teşvikler turizmin gelişmesine önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

Artuklu Haber'e önemli açıklamalarda bulunan Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Gürgör,Mardin Turizminin içinde bulunduğu karanlık ortam'dan kurtulması için büyük çaba harcadıklarını belirterek,bu karanlık günlerden kurtulabilmemiz için,sabırla mücadelelerini sürdürmeye kararlı olduklarını belirterek,her şeye rağmen umutlarını kaybetmediklerini,zor günleri atlatarak,Turizmin yeniden eski günlerine dönmesi için her türlü çabayı göstermek için azimle mücadele ettiklerini belirtti.

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Gürgör,Turizmin Türkiye’nin tanıtımı noktasında büyük önem arz ettiğini söyleyen Gürgör,, “Türkiye'nin dünyaya sırtını değil de yüzünü dönmesi gerekmektedir. Bu bağlamda son yıllarda turizm sektöründe yaşanan sıkıntıların çözülmesi şart. Öyle ki Bölgemizde yaşanan sorunlar, herkesi karamsarlığa itmişti. Ancak Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun turizm ile ilgili devlet teşviki sağlayacaklarını açıklaması bir nebzede olsun yüreklere su serpti” dedi.

Turizmcinin  son günlerde bölgede yaşanan olaylardan    etkilenmemesi için devletin önlemler aldığını da söyleyen Gürgör,Hükümet tarafından alınacak ve Alınan  önlemlerin turizm için önemli bir adım olduğunu da söyleyen Gürgör, “2015’te yaşanılan sıkıntıların 2016’da da yaşanmamasını temenni ediyoruz. Devletin sağlayacağı  teşviklerle turizm sektöründe yaşanan sıkıntılar kısmen de olsa çözüme ulaşacaktır. Biz turizmciler olarak devlet teşviklerinin artmasını ve ek tedbirler alınmasını umuyor ve temenni ediyoruz” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00