MARTOD BAŞKANI GÜRGÖR UMUTLU KONUŞTU

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azat Güngör,dün başlayan 20.Emitt fuarı`na ilişkin umutlu konuştu.

Gündem 29.01.2016 13:33:06 0
MARTOD BAŞKANI GÜRGÖR UMUTLU KONUŞTU

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azat Güngör,dün başlayan 20.Emitt fuarı'na ilişkin umutlu konuştu.

Artuklu Haber'den Abdullah Ortaç'a Emıtt Fuarını değerlendiren Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azat GüngörŞunları söyledi:''Bölgede yaşanan olayların Mardin turizmini ciddi bir şekilde etkilliyo , Huzurun olmadığı yere turist gelmiyor,Ancak 2  Gündür  Standımıza gelen ziyaretçilerden aldığımız olumlu tepkiler hepimizi umutlandırdı ,İnsanların standımıza ilgisi  yoğun bir şekilde devam ediyor,Ziyaretçilerin ortak görüşü en yakın zamanda mardin'e gelmek istediklerini dile getiriyorlar,Mardin standına gösterilen yoğun ilgi,Hepimizi umutlandırdı''Açıklamasında bulundu.

MARTOD Başkanı Özgür Azat Gürgör sözlerine şöyle devam etti:'',Mardin, hem bölgemiz hem de ülkemizin ekonomisi ve turizmi açısında büyük zararlar söz konusu oldu.. Siz de takdir edersiniz ki; hiçbir yerli ya da yabancı turist, silahların ve bombaların patlatıldığı bir yere gelmek istemez. Bu da ortada ne turizm bırakır, ne turizm yatırımcısı ve ne de turizmden istihdam edilmeyi bekleyen insanların umudunu yaşatır. Mardin’deki turizm yatırımcıları olarak, bizim bir tek talebimiz var, o da yaşanan olayların bitmesi ve barış sürecinin devam etmesidir. Olayların durması hem bölgemize hem Türkiye’ye ciddi katkılar sunacaktır.Turist tatilini sakin bir ortamda yapmak,Dinlenmek ve Güvenli bir ortamda tatilini yapmayyı ister,Umut ediyoruz ki,kısa süre içerisinde Bölge eski huzurlu günlerine dönerek,Eskiden olduğu gibi,Turizm de bahar havasını yeniden yakalamak istiyoruz.''dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00