MARTOD BAŞKANI GÜRGÖR;``UMUTLUYUZ!``

Mardin Turistik Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Güngör ile Mardin`i ve bölge turizmini konuştuk. Bölgedeki konaklama tesisleri hakkında bilgi veren Güngör, Mardin Turizmine yönelik Umutlu olduğunu söyledi.

Turizm 10.09.2016 15:11:53 0
MARTOD BAŞKANI GÜRGÖR;``UMUTLUYUZ!``

Mardin Turistik Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Güngör ile Mardin'i ve bölge turizmini konuştuk. Bölgedeki konaklama tesisleri hakkında bilgi veren Güngör, Mardin Turizmine yönelik Umutlu olduğunu söyledi.

 

Mardin Turistik Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Güngör 1 Eylül tarihinde Turizm sezonun başlaması nedeniyle Artuklu Haber'e yaptığı özel açıklamada Mardindeki  Otellerde Doluluk oranınının % 5 civarında olmasına rağmen gelecekten Umutlu Olduğunu belirterek Mardin Turizminin önümüzdeki günlerde daha da canlanacağı yönünde beklentisi olduğunu ,Mardin ve Midyat gibi merkezlerde güvenlik sorunu olmadığını belirterek Herkesi Mardin'e,Mardin'in tarihi ve turistik güzelliklerini görmeye ve yaşamaya davet ettiklerini belirten Başkann Gürgör  İç Turizm de canlanma beklediklerini ifade etti.

 

Başkan Güngör;''Mardin'in 7 bin yıllık bir tarihi var. Mardin  Süryanisi, Arabı, Kürdü, Yezidisi ile bir araya gelip herkesin bu çok kültürlü şehre gelmesini isteyeceğiz. Ben 5 yıldır bu sektörün içindeyim Mardin’in Kültür Turizminin gelişmesini istiyoruz. Çünkü Mardin medeniyetler şehri diye biliyoruz zaten. Birde Mardin’in Kültür Turizminin gelişmişmesini ve bu yönde çalışa yürütülmesinde fayda var.Mardin ve Midyat gibi önemli Turizm merkezlerinde hiç bir güvenlik sorunu yaşanmamakta olup,Herkesi tatilini Mardin'de  geçirmeye ve Bu güzellikler görerek,yaşamaya davet ediyorum''Dedi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07